![]() |
|
| |||
| |||
| Her şeyden önce, teşekkürler önceden herhangi bir tavsiye veya vermek mümkün olmayabilir size Mayıs! Bu yanlış bölümde I appologise ama kazasında sadece oyunlar sırasında oluşur ve ne yanlış olarak emin duyuyorum. Kısa Bilgisayarımdaki genel kullanım (bir Medion 8080XL) orijinal diski sonra oldu gürültü altında yeni bir sabit disk yüklü. XP SP3 ve sürücüleri, Windows güncellemeleri vs, bilgisayara yükledikten sonra sorunsuz davranıyor olmuştur. Ancak, bir kaç oyun kurulurken; Sol 4 Ölü, Star Wars Cumhuriyeti Komando, Battlefield 2 ve Mass Effect, kısaca tüm oyunların hemen düzeyinde yükledikten sonra çöküyor fark ettik. Kazanın bir siyah ekran nereye monitör bilgisayardan giriş kalktığında, ve klavye tepkisiz hale gelir. Daha sonra tekrar bunu yeniden başlatmadan önce kapatmak için güç düğmesine tutmalısın. PC Genel Kullanılan ancak ve iyi 1280x1024 en yeni sabit diske yüklemeden önce oyunlar çalışıyordu. Sistem Özellikleri; - Pentium 4 3Ghz - Nvidia 7600GT 256MB - Western Digital 160GB IDE HDD - 2 GB RAM DDR () vs timings hakkında bir şey bilmiyorum - 350W PSU --Board AC97 ses Açık Daha fazla bilgi edinmek istiyorsunuz - Stok Soğutma, vb () sor Şimdiye kadar sorunu çözmek için alınan Adımlar; - Sıcaklıklar izlemek SpeedFan kullanılır, biraz daha yüksek işlemci sıcaklığı dışında tüm güzel görünüyordu Yeniden - İndirimli CPU ısı-it kapsayan Termal Yapıştır ile, şimdi 50 derece boşta, 65 yük altında (hala yüksek ama 'biliyorum' kasası sıcaklığı 70 derece i iman) at izlemektedir. Düşük ayarlarla - @ 640x480 çözünürlük; L4D 30 dakika kesilmiş önce çalışır. Düşük ayarlarla - @ 800x600 çözünürlük; L4D 5 dakika kesilmiş önce çalışır. - Diğer tüm kararlar, bir seviyede başlatılırken kesmek anlık. Herşey normal SpeedFan gözükmektedirler - PSU rakamlar. Eğer herhangi bir bilgiye ihtiyacınız bana sor: D lütfen! |
|
| |||
| |||
| grafik kartı sürücüleri yeniden yüklemeyi denedim? |