менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Чорний екран під час всіх ігор

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 15:52
Нові члени групи

Default Чорний екран під час всіх ігор

Перш за все, спасибо заранее за будь-які поради ви можете або не можуть дати! Я appologise якщо це не в тому розділі, однак Crash My відбувається тільки під час ігор, і я впевнені, що саме неправильно.

Нещодавно я встановив новий жорсткий диск на моєму комп'ютері (Medion 8080XL) після оригінального диска стало занадто шумно під загального користування. Після установки XP SP3 і моя драйверів, оновлення Windows і т.д., як комп'ютер поводиться рівно.

Однак, встановлено кілька ігор; Left 4 Dead, Star Wars Republic Commando, Battlefield 2 і Mass Effect, я швидко виявив, що всі ігри були збій відразу після завантаження рівня. Крах мить чорний екран, на якому монітор втрачає введення з комп'ютером, і він не відповідає на запити до клавіатури. Я тоді тримати кнопку живлення, щоб відключити його до перезавантаження знову. ПК штрафу у загальному користуванні втім, і було запускати гри в дозволі 1280x1024 до встановлення нового жорсткого диска.

Технічні характеристики;
- Pentium 4 3Ghz
- Nvidia 7600GT 256mb
- Western Digital 160Gb IDE HDD
- 2GB RAM DDR (не знаю нічого про таймінгах і т.д.)
- Блок живлення 350W
- Бортові AC97 Audio
- Фондовий Cooler, і т.д. (просимо, якщо ви хочете дізнатися більше)

Кроки, що вживаються для усунення проблем до сих пор;
- Використовується SpeedFan для контролю температури, все, здавалося, штраф, за винятком злегка високої температури процесора
- Скорочення CPU Temp повторне охоплюють її з термопастою, вона тепер працює на 50 градусах простою близько 65 під навантаженням (як і раніше високим я знаю, але "безпечного" температурою 70 градусів я вірю).
- @ Дозвіл 640x480 з низькими настройками; L4D виконується протягом 30 хвилин, перш ніж відрізати.
- @ Дозвіл 800x600 з низькими настройками; L4D виконується протягом 5 хвилин, перш ніж відрізати.
- Всі інші резолюції, миттєво вирізав на відправною рівень.
- PSU всі цифри мають нормальний вигляд від SpeedFan.

Якщо вам потрібна будь-яка інша інформація, то, будь ласка, просто запитаєте мене: D!
Old 17 червня 2009, 06:09
Член групи

Default Чорний екран під час всіх ігор

намагався переустановка драйверів відеокарти?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чорний екран при завантаженні Weg Операційні системи Windows 1 28 жовтня 2009 11:56
Екран стає чорним katiecoos Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 15 червня 2008 07:49
Чорний екран під час запуску treman07 Операційні системи Windows 18 18 травня 2008 15:58
Нове будівництво, чорний екран. tmockingbird Генеральний обладнання чат 8 25 квітня 2008 10:02
Gateway - чорний екран. mandymariee Графічні карти & Монітори 2 26 вересня 2007 17:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.