![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Перш за все, спасибо заранее за будь-які поради ви можете або не можуть дати! Я appologise якщо це не в тому розділі, однак Crash My відбувається тільки під час ігор, і я впевнені, що саме неправильно. Нещодавно я встановив новий жорсткий диск на моєму комп'ютері (Medion 8080XL) після оригінального диска стало занадто шумно під загального користування. Після установки XP SP3 і моя драйверів, оновлення Windows і т.д., як комп'ютер поводиться рівно. Однак, встановлено кілька ігор; Left 4 Dead, Star Wars Republic Commando, Battlefield 2 і Mass Effect, я швидко виявив, що всі ігри були збій відразу після завантаження рівня. Крах мить чорний екран, на якому монітор втрачає введення з комп'ютером, і він не відповідає на запити до клавіатури. Я тоді тримати кнопку живлення, щоб відключити його до перезавантаження знову. ПК штрафу у загальному користуванні втім, і було запускати гри в дозволі 1280x1024 до встановлення нового жорсткого диска. Технічні характеристики; - Pentium 4 3Ghz - Nvidia 7600GT 256mb - Western Digital 160Gb IDE HDD - 2GB RAM DDR (не знаю нічого про таймінгах і т.д.) - Блок живлення 350W - Бортові AC97 Audio - Фондовий Cooler, і т.д. (просимо, якщо ви хочете дізнатися більше) Кроки, що вживаються для усунення проблем до сих пор; - Використовується SpeedFan для контролю температури, все, здавалося, штраф, за винятком злегка високої температури процесора - Скорочення CPU Temp повторне охоплюють її з термопастою, вона тепер працює на 50 градусах простою близько 65 під навантаженням (як і раніше високим я знаю, але "безпечного" температурою 70 градусів я вірю). - @ Дозвіл 640x480 з низькими настройками; L4D виконується протягом 30 хвилин, перш ніж відрізати. - @ Дозвіл 800x600 з низькими настройками; L4D виконується протягом 5 хвилин, перш ніж відрізати. - Всі інші резолюції, миттєво вирізав на відправною рівень. - PSU всі цифри мають нормальний вигляд від SpeedFan. Якщо вам потрібна будь-яка інша інформація, то, будь ласка, просто запитаєте мене: D! |
|
| |||
| |||
| намагався переустановка драйверів відеокарти? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чорний екран при завантаженні | Weg | Операційні системи Windows | 1 | 28 жовтня 2009 11:56 |
| Екран стає чорним | katiecoos | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 червня 2008 07:49 |
| Чорний екран під час запуску | treman07 | Операційні системи Windows | 18 | 18 травня 2008 15:58 |
| Нове будівництво, чорний екран. | tmockingbird | Генеральний обладнання чат | 8 | 25 квітня 2008 10:02 |
| Gateway - чорний екран. | mandymariee | Графічні карти & Монітори | 2 | 26 вересня 2007 17:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |