![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Значи, аз инсталиран Черно & Бяло 2 на моя лаптоп и той работи добре, за стартиране на екрана, рязаните сцена последователности. Докато, накрая започват да играят. Около 2 / 3 "и на екрана се зарежда с тази синя кутия и не мога да мисля, защо? Аз бях на ООН инсталирани и инсталира отново, но все още няма късмет. Аз бях дори използвали колектори издание диск в кутия е диска, все още няма успех. Това е добре на моя компютър, но съм продаден, че сега = / Мислех си моя лаптоп не отговарят на необходимите изисквания, но е добре. Помощ за никого? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте опитвали актуализирането вашите шофьори? Инсталиране / Обновяване на DirectX?
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Черно-бели линии при стартиране Компютърна приучавам Давай от там | thomasbre | Общи Хардуер Чат | 2 | 28 май 2009 г. 18:59 |
| Черно & Бяло екрана изчезват | Matrox | Общи Софтуер Чат | 5 | 31 Юли 2008 15:48 |
| Игра ускорители [Консумация на Черно и бяло 2] | KingOmega | PC & конзолата Gaming | 11 | 4 май 2008 г. 15:37 |
| Моят монитор е отишло черно и бяло! | Sendron | Графика на карти & Монитори | 5 | 2-ро октомври 2007 09:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |