![]() |
|
| |||
| |||
| Έτσι, θα εγκατασταθεί Black & White 2 στο φορητό υπολογιστή μου και να τρέχει προστίμου, η έναρξη λειτουργίας της οθόνης, η τομή σκηνή ακολουθίες. Μέχρι, θα αρχίσουμε επιτέλους να παίξει. Σχετικά με το 2 / 3 's από την οθόνη είναι γεμάτη με αυτό το μπλε πλαίσιο και δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί; Έχω un-εγκατέστησε και εγκαθίσταται ξανά αλλά δεν τύχη. Έχω ακόμη χρησιμοποιηθεί το συλλέκτες έκδοση εγκλείω σε θήκη δίσκου ήταν το δίσκο, ακόμα δεν τύχη. Είναι ωραία στον υπολογιστή μου, αλλά έχω τώρα ότι πωλούνται = / Σκεφτόμουν μήπως μου laptop δεν ταιριάζει στις απαιτήσεις που απαιτούνται, αλλά είναι μια χαρά. Βοήθεια κανείς;! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης; Εγκατάσταση / Ενημέρωση του DirectX;
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Black and White Lines κατά την εκκίνηση Υπολογιστών Wont Μετάβαση από εκεί | thomasbre | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 28 Μαΐου 2009 18:59 |
| Black & White οθόνη εξαφανίζονται | Matrox | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 31 Ιουλ 2008 15:48 |
| Παιχνίδι Accelerators [Χρησιμοποιείται για Ασπρόμαυροι 2] | KingOmega | PC & Console Gaming | 11 | 4η Μαΐου 2008 15:37 |
| Η παρακολούθηση έχει πάει άσπρο και μαύρο! | Sendron | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 2η Οκτωβρίου 2007 09:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |