![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Дакле, ја инсталиран Блацк & Ухите 2 на мој лаптоп и Интернет рунс фине, почетни екран горе, исећи на сцени секвенци. Док сам коначно почети играти. Око 2 / 3 'с на екран је испуњен горе са овај плави оквир и не могу мислити зашто? И'ве ун инсталиран је и инсталира га поново, али још увек нема среће. Ја сам чак користила колектори издање обложити диск је диск, још увек нема среће. То је у реду на мом рачунару, али сам продао да сад = / ЈА мисао можда мој лаптоп не одговара захтевима потребно, али је у реду. Ико помоћ?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли покушао исправци дривер? Инсталирање / ажурирају ДирецтКс?
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Црно-беле линије при покретању рачунара обичај ићи на Одатле | тхомасбре | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 28 мај 2009 18:59 |
| Блацк & Ухите екрану нестати | Матрокс | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 31. јула 2008 15:48 |
| Гаме Аццелераторс [Усед за Црно и бело 2] | КингОмега | ПЦ & конзоле Игре | 11 | 4 мај 2008 15:37 |
| Мој монитор је прешао црно-беле! | Сендрон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 2 октобар 2007 09:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |