![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Wasn't jisti, kam se po tak líto, pokud se její na špatném místě ... Můj comp nefunguje, tak jsem se rozhodl istall Řím: totální války na mé maminky notebook tak bych mohl hrát, dokud jsem ji opravit mé vlastní ... Když jsem hrát RTW to funguje dobře, ale když jsem odejít a zavřít notebooku (dále v pohotovostním stavu), když jsem ji znovu otevřít dostanu BSOD .. I restart počítače a vše funguje opět ... Pokračujícím využití RTW jsem mohl trvale poškodit laptop nebo jsem v bezpečí, aby jej používáte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaká verze Windows, kdyby tu na to?
| |||
| |||
| Windows XP ... Její Řím verze 1.5, zda to pomohlo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co říkají modrá obrazovka horním rohu druhé linie dolů, že by měl něco říct, který je jeden normaly rozdat na problém. Říkáte, že je znovu otevřena a dostal BSOD, bylo to v průběhu hry, nebo co, kdy se to stalo? programy běží atd.?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a číst ze tento. To může pomoci.
|
| |||
| |||
| hmm velmi podrobný tutorial ... díky za bodování to .. ze zvuků, její o intermitent druhu ... protože chyba se vyskytuje jen po tom, co jsem hrát RTW kdybych dont vynulujete laptop I dont think to bude mít za následek irrepairable škoda, že ne? Vedle její ne obrovské řešení pro reset po hraní stejně .. díky za replys. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Modrá obrazovka smrti | lori26 | Operační systémy Windows | 1 | 30. listopadu 2008 08:23 |
| Modrá obrazovka smrti po OS opravy | CNN | Operační systémy Windows | 13 | 14. října 2008 17:49 |
| Modrá obrazovka smrti! | Cloud123 | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. Září 2008 07:06 |
| Modrá obrazovka smrti | Demtschuk | Operační systémy Windows | 8 | 2. dubna 2008 15:48 |
| Modrá obrazovka smrti! | cammochris | Drives & Removable Media | 2 | 1. listopadu 2007 00:57 |
| Thread Nástroje | |
| |