![]() |
|
| |||
| |||
| Wasn't βέβαιος όπου να ναι συγγνώμη αν μετά την κατά λάθος μέρος ... My ΜΥΔ είναι σπασμένα έτσι αποφάσισα να istall Ρώμη: συνολικού πολέμου κατά της MOMS φορητό υπολογιστή μου, λοιπόν, θα μπορούσε να παίξει αυτό μέχρι να καθορίζουν το δικό μου ... Όταν παίζω RTW λειτουργεί πρόστιμο αλλά όταν κλείσετε και να κλείσετε το φορητό υπολογιστή (πάει σε κατάσταση αναμονής) όταν θα ξεκινήσει και πάλι ότι έχω την BSOD .. Ι επανεκκίνηση του υπολογιστή και πάλι όλα τα έργα πρόστιμο ... με τη συνέχιση της χρήσης RTW μόνιμη βλάβη θα μπορούσε να μου το laptop ή μήπως είμαι ασφαλές να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποια έκδοση των Windows, αν έχεις για αυτό;
| |||
| |||
| Windows XP ... Ρώμη Η έκδοση 1.5 αν αυτό βοηθάει |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τι λέει η μπλε οθόνη επάνω δεξιά γωνία δεύτερη γραμμή προβλέπεται ότι θα πρέπει να πει κάτι το οποίο είναι κανονικά ένα δώσετε στο πρόβλημα. λέγατε ότι θα ανοίξει ξανά και έχεις BSOD, ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή ό, τι, πότε θα γίνει; προγράμματα λειτουργίας κλπ;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε διαβάσει της αυτό. Μπορεί να βοηθήσει.
|
| |||
| |||
| Χμμ πολύ λεπτομερή φροντιστήριο ... για χάρη δείχνοντας έξω .. από τους ήχους του, το είδος της intermitent ... αφού το σφάλμα εμφανίζεται μόνο μετά να παίξω RTW Ι dont εάν επαναφέρετε το laptop Ι dont πιστεύω ότι θα προκαλέσει irrepairable ζημιών, έτσι; Εκτός από την τεράστια δεν ασχολείται για να επαναφέρετε την αναπαραγωγή ούτως ή άλλως μετά .. ευχαριστώ για την replys. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπλε οθόνη του θανάτου | lori26 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Νοε 2008 08:23 |
| Μπλε οθόνη του θανάτου μετά από μια επισκευή OS | CNN | Λειτουργικά συστήματα Windows | 13 | 14 Οκτ 2008 17:49 |
| Μπλε Οθόνη του Θανάτου! | Cloud123 | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 6ο Σεπ 2008 07:06 |
| Μπλε οθόνη του Θανάτου | Demtschuk | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 2 Απρ 2008 15:48 |
| Μπλε οθόνη του θανάτου! | cammochris | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 1η Νοεμβρίου 2007 00:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |