![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nije siguran gdje se mogu postavljati tako žao ako njezini u pogrešnom mjestu ... Moj se pokvario comp pa sam odlučila da istall Rim: totalnog rata moms na moj laptop tako da sam mogao igrati to popraviti dok ne moj ... Kada sam igrati RTW Internet utvrde prekid, ali kad sam zatvoriti i zatvorite laptopi (ide na standby) kad sam ga ponovo otvorite sam dobio BSOD .. ja ponovo pokrenite računalo, a sve radi fino opet ... Do nastavka korištenja RTW mogao sam trajno oštetiti laptopa ili sam ja siguran da koristeći Internet? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je Windows verzija dobila je na njoj?
| |||
| |||
| Windows xp ... Njegova verzija Rim 1,5 ako se to pomaže |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što reći plavi ekran vrh desnom kutu drugi redak dolje bi trebao reći nešto što je normaly izdati za jedan problem. vi kažete vi ponovno otvorena je i dobio BSOD, bio je ovo igra ili ono vrijeme, kad se to dogodilo? programi izvode itd?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a pročitati od ovo. On svibanj pomoć.
|
| |||
| |||
| hmm vrlo detaljan tutorial ... hvala za pointcast Internet vanjska strana .. od zvuci to, njena je intermitent rod ... jer se pogreška pojavljuje tek nakon što sam igrati RTW ako ja dont resetirati laptopa ja dont misliti da će uzrokovati nikakve irrepairable šteta, zar ne? Osim svojih ne ogroman posao za ponovno igranje nakon anyway .. thanks za replys. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Plavi ekran smrti | lori26 | Windows Operating Systems | 1 | 30. studeni 2008 08:23 |
| Plavi ekran smrti nakon OS popravak | CNN | Windows Operating Systems | 13 | 14. listopad 2008 17:49 |
| Blue Screen of Death! | Cloud123 | General Hardware Chat | 5 | 6. Sep 2008 07:06 |
| Blue screen of Death | Demtschuk | Windows Operating Systems | 8 | 2. travanj 2008 15:48 |
| Blue screen of death! | cammochris | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 1. studeni 2007 00:57 |
| Thread Tools | |
| |