![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Wasnt tikrai kur po labai gaila, jei jo į neteisingą vietą ... My comp neveikia taip, aš nusprendžiau istall Rome: Total War mano mama nešiojamas todėl aš galėčiau žaisti, kol aš nustatyti savo ... Kai groju RTW It works fine, bet kai aš išeiti ir uždaryti kompiuterį (vyksta laukimo režimu), kai aš vėl ją gaunu BSOD .. Aš paleiskite kompiuterį iš naujo ir viskas veikia puikiai dar kartą ... By toliau naudoti RTW galėčiau nuolat žalos nešiojamas kompiuteris ar aš saugiai laikyti jį naudoti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia Windows versija buvo tai pateko į tai?
| |||
| |||
| Windows XP ... Jo Roma versija 1.5 jei tai padeda |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką mėlynas ekranas pasakyti viršutiniame dešiniajame kampe antroje eilutėje nustatytų jis turi ką nors pasakyti, kuri yra normaly atiduoti į problemą. Jūs kalbate jūs turite atnaujinti ją ir BSOD, buvo tai per žaidimas ar kas, kada tai nutiko? veikiančiomis programomis ir tt?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar skaityti šitas. Jis gali padėti.
|
| |||
| |||
| hmm labai išsamus pamoka ... Thanks for pointing it out .. iš jos garsus, jo intermitent natūra ... nes klaidos atsiranda tik po groju RTW jei I dont Reset nešiojamas I dont think jis sukels bet irrepairable žalos, ar ne? šalia jo nėra didelis spręsti iš naujo po to, kai žaidžia anyway .. Thanks for Replys. |