![]() |
|
| |||
| |||
| Wasn't pārliecināts, kur to pastu ļoti žēl, ja tā ir nepareizā vietā ... My comp nedarbojas tāpēc es nolēmu istall Rome: total war uz mana moms klēpjdators, lai es varētu spēlēt tā līdz labot savu ... When I play RTW It works fine, bet kad es pamest un aizveriet klēpjdators (iet uz gaidīšanas režīmā), kad es atkal atvērt tā man BSOD .. es restartēt datoru un viss works fine atkal ... Turpinot izmantot RTW varēju pastāvīgi kaitējumu klēpjdators vai es esmu drošs, lai saglabātu to lietot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko Windows versiju, ja tas bija uz to?
| |||
| |||
| Windows XP ... Tā Roma versija 1.5, ja tas palīdz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko zilo ekrānu pateikt augšējā labajā stūrī otrajā rindā pa to vajadzētu pateikt kaut ko, kas ir kāds parasti prom dot problēmu. tu teikt, jums atkārtoti, un ieguva BSOD, bija šī laikā spēle vai kas, kad tas notika? programmas darbības utt?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai lasīt un šis. Tas var palīdzēt.
|
| |||
| |||
| hmm ļoti detalizētu pamācību ... paldies par norādot to ārā .. no tā skaņas, tās intermitent veida ... tā kļūda parādās tikai pēc tam, kad I play RTW, ja es dont reset klēpjdators I dont domāju, ka tas būs radīt irrepairable kaitējumu, vai ne? Bez tās nav lielas darījumu nomainīt pēc spēles anyway .. paldies par replys. |