![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wasnt sure gdzie po so sorry, jeśli jej w niewłaściwym miejscu ... Mój komp jest zepsuty więc postanowiłem istall Rome: Total War na moim laptopie moms więc może grać aż ustalić własne ... Kiedy grać RTW to działa dobrze, ale kiedy zakończyć i zamknąć laptopa (jest w stanie gotowości), kiedy to ponownie otworzyć uzyskać BSOD .. I uruchom ponownie komputer i wszystko działa znowu ... Poprzez kontynuowanie używania RTW będę mógł trwale uszkodzić laptopa czy ja na pewno go zachować? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaka wersja systemu Windows, gdyby dostał na to?
| |||
| |||
| Windows XP ... Jego Rzym wersji 1.5, jeżeli pomaga |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czym zajmuje się niebieski ekran powiedzieć prawym górnym rogu drugą linię w dół to powiedzieć, coś co jest jeden normaly oddać do problemu. you say you go ponownie i dostał BSOD był w trakcie gry lub co, kiedy to się stało? Programy uruchomione itp?
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a odczytywane z to. To może pomóc.
|
| |||
| |||
| hmm bardzo szczegółowy samouczek ... thanks for pointing it out .. z dźwiękami to, jego rodzaju ... od intermitent błąd występuje tylko po I play RTW jeśli dont zresetować laptopa I dont think it spowoduje żadnych irrepairable szkoda, prawda? Obok jej nie ogromne zapotrzebowanie na zresetować po gry mimo .. dzięki za replys. |