![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Није сигуран где се могу постављати тако жао ако њени у погрешном месту ... Мој се покварио цомп па сам одлучила да исталл Рим: тоталног рата момс на мој лаптоп тако да сам могао играти то поправити док не мој ... Када сам играти РТУ то утврде прекид, али кад сам затвори и затворите лаптоп (иде на стандбы) кад сам га поново отворите сам добио БСОД .. ја поново покрените рачунар, а све ради фино опет ... До наставка коришћења РТУ могао сам трајно оштетити лаптоп или сам ја сигуран да помоћу то? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је Уиндоус верзија добила је на њој?
| |||
| |||
| Уиндоус ксп ... Његова верзија Рим 1,5 ако се то помаже |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта рећи плави екран врх десном углу други ред доле би требао рећи нешто што је нормалы издати за један проблем. ви кажете ви поново отворена је и добио БСОД, био је ово игра или оно време, кад се то догодило? програми изводе итд?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хаве а прочитати од ово. Он мај помоћ.
|
| |||
| |||
| хмм врло детаљан туториал ... хвала за скретница то вањска страна .. од звуци то, њена је интермитент род ... јер се грешка појављује тек након што сам играти РТУ ако ја донт ресетирати лаптоп ја донт мислити да ће изазвати никакве иррепаирабле штета, зар не? Осим својих не огроман посао за поновно играње након Аныуаы .. тханкс за реплыс. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Плави екран смрти | лори26 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30 новембар 2008 08:23 |
| Плави екран смрти након ОС поправку | ЦНН | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 13 | 14 октобар 2008 17:49 |
| Блуе Сцреен оф Деатх! | Цлоуд123 | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 6. Сеп 2008 07:06 |
| Блуе сцреен оф Деатх | Демтсцхук | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 2 април 2008 15:48 |
| Блуе сцреен оф деатх! | цаммоцхрис | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 1 новембар 2007 00:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |