![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Wasn't впевнені, де посада дуже шкода, якщо його не в тому місці ... Моя Comp порушується і тому я вирішив istall Rome: Total War на моєму ноутбуці мама, щоб я міг грати, поки я його виправити мої власні ... Коли я граю RTW Він відмінно працює, але коли я кинути і закрити ноутбук (йде в режимі очікування), коли я знову відкрити її я отримую BSOD .. Я перезавантажити комп'ютер, і все чудово працює знову ... Продовжуючи використовувати RTW я міг назавжди пошкодити ноутбук або я безпечно продовжувати використовувати його? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яка версія Windows, якщо б отримали на це?
| |||
| |||
| Windows XP ... Її Римі версії 1.5, якщо це допомагає |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що значить "блакитний екран сказати верхньому правому куті другий рядок вниз він повинен сказати щось, Normaly віддати цю проблему. Ви кажете, що вона знову і отримав BSOD, було це під час гри або, що, коли це сталося? Запуск програми і т.д.?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have читав цей. Це може допомогти.
|
| |||
| |||
| Хм дуже докладний підручник ... Спасибо за зазначення його .. від звуків його, свого роду переміжна ... оскільки помилка відбувається тільки після того, як грають RTW якщо я не скинути ноутбука I Dont думаю, що це викличе непоправні пошкодження, чи не так? у її не величезна операція скидання після гри в будь-якому випадку .. спасибо за Replys. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Синій екран смерті | lori26 | Операційні системи Windows | 1 | 30 листопада 2008 08:23 |
| Синій екран смерті після ремонту ОС | CNN | Операційні системи Windows | 13 | 14 жовтня 2008 17:49 |
| Синій екран смерті! | Cloud123 | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 вересня 2008 07:06 |
| Синій екран смерті " | Demtschuk | Операційні системи Windows | 8 | 2 квітня 2008 15:48 |
| Синій екран смерті! | cammochris | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 1 листопада 2007 00:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |