![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто исках да публикувате тая дума призива на митото 4 за PC е невероятно! singleplayer е класа, така е много, и на целия storyline е excelllent, купете го хора! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих трябва да се съгласят, COD4 модерна война и Crysis Трябва ми право разкалвам за сортиране на моя компютър ъпгрейд изложени.
| |||
| |||
| Тези ракети в COD4, които целят като нормална тогава thay изстрелвам нагоре във въздуха, след което идват съкрушителен слиза от горе по-горе в целта. Нечестивите. |
|
| |||
| |||
| Дори isn't че cysis, DONT ви трябва брилянтна графика карта? |
|
| |||
| |||
| О да! на RPG's, даже съм забелязал, че .. мисията, когато е налице хеликоптер инвазията на всеки ъгъл ракети просто идват отвсякъде, и голямата следа от дим те оставят зад изглежда страхотно! петна от кръв по стената или готин като wel .. gr8 игра, wel си струва парите |
|
| |||
| |||
| Аз съм вървят Crysis по-ниски настройки и ми компютър все още се бори. Имам спря свири така, мога да я ползват изцяло, когато се сортират с някои нови кит. Четох, че имате нужда от четворни сърцевина с хубав overclock и двойка на 8800 ultras MAX да го изцяло на високо ВЕИ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha моя приятел (penguin92) Опитах се да тичам Crysis му HP лаптоп с 2 концерта на овена и 128MB nvidea gfx и той се беше около 4 FPS на средни настройки и 8/10 по ниско ... Това беше само за сцената