![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chtěl jsem, aby tento post říká Call of Duty 4 pro PC je úžasné! singleplayer je třída tak je multiplayer, a celé je příběhem excelllent, koupit lidí! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzal bych si, aby se dohodly, CoD4 Modern Warfare a Crysis se mi v pravé zmotat o třídění upgrade z mého PC.
| |||
| |||
| Tyto rakety v CoD4, že cíl jako normální pak thay střílet téměř do vzduchu pak přijde smashing dolů až do výše cílové částky. Wicked. |
|
| |||
| |||
| Anobrž isnt že cysis, dont potřebujete brilantní grafické karty? |
|
| |||
| |||
| o ano o RPG to, ano jsem si všiml, že .. mise, kde je vrtulník invaze každém rohu rakety přijít odkudkoliv a velké stopy kouře odejdou za vypadá cool! krevní skvrny na zdi nebo v pohodě as wel .. gr8 hra, wel stojí peníze |
|
| |||
| |||
| Běžím Crysis na nejnižší nastavení a můj počítač stále bojuje. Jsem přestal hrát, tak jsem ho může těšit, že když jsem si plně seřazeny některé nové sadě. Četl jsem, že je potřeba čtyř-jádrové procesory s pěkným přetaktování a pár 8800 Ultras na MAX to plně na vysoké res. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha moje kamarádka (penguin92) se snažil spustit Crysis na jeho hp laptop s 2 koncert z berana a 128megabajt nvidea GFX a byl jak se asi 4 fps na střednědobé a nastavení 8-10 na nízké ... bylo to hratelný
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s Call of Duty 5 | Zkormoutil | PC a herní konzole | 4 | 12. Červenec 2009 18:32 |
| Call of Duty 5 Problem | imgachu | PC a herní konzole | 1 | 8 června 2009 17:36 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC a herní konzole | 3 | 8. prosince 2008 09:43 |
| Direct X pro Call of Duty 2 | pidge | PC a herní konzole | 5 | 7. října 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC a herní konzole | 2 | 21. října 2006 10:12 |
| Thread Nástroje | |
| |