![]() |
|
| |||
| |||
| Ήθελα απλώς να δημοσιεύσετε αυτό το λέει Call of Duty 4 για PC είναι εκπληκτικό! singleplayer είναι τόσο κατηγορία είναι για πολλούς, και η όλη ιστορία είναι excelllent, το αγοράσουν οι άνθρωποι! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να συμφωνήσω, COD4 Modern Warfare Crysis και έχουμε το δικαίωμα μου στη σύγχυση σχετικά με τη διαλογή αναβαθμίσετε τον υπολογιστή μου έξω.
| |||
| |||
| Αυτές πυραυλοβολίδες στο COD4 που στοχεύουν όπως κανονική τότε thay off πυροβολούν στον αέρα, στη συνέχεια προέρχονται από τη θραύση των παραπάνω σε αυτό το στόχο. Wicked. |
|
| |||
| |||
| ναί isn't ότι cysis, dont χρειάζεται μια λαμπρή κάρτα γραφικών; |
|
| |||
| |||
| o μάλιστα το RPG της, παρατήρησα ότι όντως .. την αποστολή, όπου υπάρχει ένα ελικόπτερο εισβολή κάθε γωνιά πυραυλοβολίδες μόλις έρχονται από παντού, και η μεγάλη πορεία του καπνού που αφήνουν πίσω προσβλέπει cool! οι κηλίδες αίματος στον τοίχο ή να ψυχθεί όπως wel .. GR8 παιχνίδι, wel αξίζει τα λεφτά |
|
| |||
| |||
| Μου τελειώνει Crysis για τις χαμηλότερες ρυθμίσεις και τον υπολογιστή μου ακόμα αγώνες. Έχω σταματήσει να παίζει αυτό, ώστε να μπορώ να το απολαύσετε πλήρως όταν έχω ταξινομημένο με κάποια νέα kit. Διάβασα ότι χρειάζεται quad πυρήνα με ένα ωραίο overclock και ένα ζευγάρι του 8800 ultras να MAX έξω πλήρως σε υψηλό res. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha φίλος μου (penguin92) προσπάθησε να τρέχει crysis για το φορητό υπολογιστή HP με 2 GIG 128MB μνήμης RAM και nvidea gfx και να ήταν περίπου 4 fps ρυθμίσεις για τις μεσοπρόθεσμες και 8-10 με χαμηλό ... ήταν μόλις παίζονται