![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA pravedan ištanje to pošta ovaj poziv rekavši duty 4 za PC je nevjerojatna! singleplayer je klasa, tako je multiplayer, a cijeli je pričom excelllent, kupite ga ljudi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio je da se slažete, COD4 Modern ratovanje i Crysis je dobio mene u pravu zbrkati o razvrstavanju moj PC upgrade out.
| |||
| |||
| Te rakete u COD4 da cilj kao normalna onda thay off pucati u zrak onda dođi razbija od iznad u cilj. Bezbožničke. |
|
| |||
| |||
| Pa nije da cysis, ne morate imati briljantnu grafiku karticu? |
|
| |||
| |||
| Da se o RPG-a, tako sam primjetio da .. misije, gdje je i helikopterski upad svaki kutak rakete upravo dolaze od svuda, a veliki trag dima oni ostaviti iza izgleda cool! mrlje krvi na zidu ili kao kul wel .. gr8 igra, wel vrijedi taj novac |
|
| |||
| |||
| Im 'trčanje Crysis na najnižoj postavki i moj PC još borbe. Ja sam prestao svirati tako da mogu u potpunosti uživati u njoj kada sam se redaju s nekim novim kit. Čitala sam da vam treba quad core s lijepom overclock i par od 8800 do max ultras ga potpuno na visokoj Res. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha moj prijatelj (penguin92) pokušao pokrenuti crysis na njegov hp laptop s 2 čeze 128mb RAM-a i nvidea gfx i on bio uzimajući oko 4 fps na medium postavkama i 8-10 na niske ... to je bio samo igrati
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem sa Call of Duty 5 | Mutan | PC & konzole Igre | 4 | 12. srpnja 2009 18:32 |
| Call Of Duty 5 Problem | imgachu | PC & konzole Igre | 1 | 8. lipnja 2009 17:36 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC & konzole Igre | 3 | 8. prosinac 2008 09:43 |
| Direct X za poziv dužnosti 2 | pidge | PC & konzole Igre | 5 | 7. listopad 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC & konzole Igre | 2 | 21. listopad 2006 10:12 |
| Thread Tools | |
| |