![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| én csak azt akartam mondani, hogy ez a poszt a Call of Duty 4 PC-hez is lenyűgöző! singleplayer az osztály így több, és az egész történet is excelllent, vedd meg az embereket! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én meg egyet, cod4 Modern Warfare Crysis és nekem van egy jobb zűrzavar körülbelül válogatás a PC upgrade ki.
| |||
| |||
| Ezek a rakéták a cod4 célja, hogy Ön, mint a rendes thay lő ki, akkor fel a levegőbe, majd jön smashing le fönt a célt. Gonosz. |
|
| |||
| |||
| igen isnt hogy cysis, dont szükség van egy zseniális grafikus kártya? |
|
| |||
| |||
| o igen az RPG's, igen észrevettem, hogy .. A misszió, ahol egy helikopter invázió minden sarkába rakétaszondákban csak érkeznek mindenütt, és a nagy füst nyomvonalat hagynak hátra néz cool! A vér foltok a falon, vagy hűvös, mint wel .. gr8 játék wel megéri a pénzét |
|
| |||
| |||
| Én futó Crysis a legalacsonyabb beállítások és a PC még mindig küzd. Én már nem játszik úgy tudom, hogy teljes mértékben élvezzék mikor sorrendje néhány új dobozt. Azt olvastam, hogy szükség van quad core egy szép overclock, és egy pár 8800 ultras Max ki teljesen a magas res. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha barátom (penguin92) próbálta futtatni Crysis saját HP laptop, 2 koncert RAM és 128 MB nvidea gfx s már-már körülbelül 4 fps közép 8-10 beállításokat és az alacsony ... Csak játszható
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma a Call of Duty 5 | Troubled | PC és konzol játékok | 4 | 12. július 2009 18:32 |
| Call of Duty 5 A | imgachu | PC és konzol játékok | 1 | 8. június 2009 17:36 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC és konzol játékok | 3 | 8. december 2008 09:43 |
| Direct X Call of Duty 2 | pidge | PC és konzol játékok | 5 | 7. október 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC és konzol játékok | 2 | 21. október 2006 10:12 |
| Téma eszközök | |
| |