![]() |
|
| |||
| |||
| אני רק רוצה לכתוב זה אומר שיחה של החובה 4 עבור PC הוא מדהים!! singleplayer הוא השיעור הוא כל כך מרובה, ואת כל storyline הוא excelllent, אנשים קונים את זה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי צריך להסכים, COD4 מודרני מלחמה ו Crysis יש לי זכות לשכר לגבי מיון לשדרג את המחשב שלי.
| |||
| |||
| רקטות אלה ב COD4 שאתה אוהב בדרך כלל המטרה אז thay לירות מחוץ למעלה באוויר ואז לבוא מוחץ של למעלה מ למטה לתוך היעד. הרשעים. |
|
| |||
| |||
| כן isn't כי cysis, dont אתה צריך כרטיס המסך מבריק? |
|
| |||
| |||
| הו כן את RPG's, כן שמתי לב .. המשימה שבו יש מסוק הפלישה כל פינה רקטות פשוט בא בכל מקום, ואת שובל של עשן גדול הם להשאיר נראה מגניב! את כתמי הדם על הקיר או מגניב כמו wel .. gr8 משחק, wel שווה את הכסף |
|
| |||
| |||
| אני מפעיל את Crysis על הגדרות הנמוך ביותר, את המחשב עדיין מאבקים. יש לי הפסיקו לשחק אותה כדי שאוכל ליהנות באופן מלא זה כשאני מקבל מיון חדש עם קצת קיט. אני קורא את זה אתה צריך מרובע ליבה עם יפה overclock ו כמה 8800 ultras על מקס זה במלואו על גבוה מיל. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha חבר שלי (penguin92) ניסה להפעיל crysis על Hp הנייד שלו עם 2 חלטורה של RAM ו 128MB nvidea gfx והוא היה מקבל בערך 4 fps על הגדרות בינוני ו 8-10 נמוך ב ... זה היה רק playable