![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tik norėjau pasakyti, kad po šio kvietimo į PC 4 muitas yra nuostabi! Singleplayer yra klasės, kad yra multiplayer, o visa siužeto linija yra excelllent, pirkti žmonėms! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš turiu sutikti, CoD4 Modern Warfare ir Crysis gavome man teisę jukinys apie rūšiavimo kompiuterio atnaujinimo out.
| |||
| |||
| Tie CoD4 raketomis kad tikslas, kaip normalus tada thay šaudyti ne į orą tada ateis Smashing žemyn nuo iki pirmiau į tikslą. Wicked. |
|
| |||
| |||
| Taip forget kad cysis, dont turite nuostabia grafika kortelės? |
|
| |||
| |||
| o yea RPG's, yea aš pastebėjau, kad .. misija kur yra sraigtasparnis invazija kiekvieno kampo raketos tiesiog iš visur, ir didelis takas rūkymo jie palieka atrodo cool! kraujo dėmės ant sienos arba kietas kaip wel .. Gr8 žaidimas, wel verta pinigų |
|
| |||
| |||
| Bėgu Crysis ant žemiausios nustatymai ir mano kompiuteryje vis dar kovoja. Aš nustojo žaisti, kad galėčiau mėgautis visiškai kai gaunu surūšiuoti pagal kai kurias naujas komplektas. Aš perskaičiau, kad jums reikia Quad Core su Nicos overclock ir apie 8.800 Ultras pora maks jį visiškai ant aukšto res. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha mano draugas (penguin92) bandė paleisti Crysis ant savo HP nešiojamas kompiuteris su 2 koncertą RAM ir 128 MB nvidea grafika ir jis buvo gauti apie 4 FPS ant vidutinių nustatymų ir 8-10 mažas ... tai buvo tik žaisti
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problema su Call of Duty 5 | Troubled | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 12 liepa 2009 18:32 |
| Call of Duty 5 Problemos | imgachu | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 8 birželis 2009 17:36 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 8 gruodis 2008 09:43 |
| Direct X Call of Duty 2 | pidge | PC & konsolės Žaidimai | 5 | 7 spalis 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 21 spalis 2006 10:12 |
| Temos įrankiai | |
| |