![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikai gribēju, lai ievietotu šo sakot, piesaistīšanas PC 4 pienākums ir pārsteidzošs! singleplayer ir klase tā ir multiplayer, un visa sižeta ir excelllent, iegādāties cilvēki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir vienoties, COD4 Modern Warfare un Crysis ir ieguvuši mani labo saputrot par šķirošanas datoru uzlabot out.
| |||
| |||
| Tie, kas COD4 raķetes, kuru mērķis tāpat kā parastās tad thay šaut pie izveidots gaisā pēc tam nāk smashing noteikti no augšas vērā mērķi. Ļauns. |
|
| |||
| |||
| jā isn't ka cysis, dont jums lieliska grafikas karti? |
|
| |||
| |||
| o jā RPG ir, jā es pamanīju, ka .. misija, kur ir helikopters iebrukums katra stūra raķetes tikko nāk no visur, un liels taka dūmu viņi atstāj aiz izskatās cool! asins traipi uz sienas vai atdzist kā wel .. gr8 spēle, wel vērts naudu |
|
| |||
| |||
| Es skrienu Crysis uz zemāko uzstādījumu un mana datora vēl cīņas. Man ir pārtraucis spēlēt tā, lai es varētu izbaudīt pilnībā, kad man sakārtoti ar kādu jaunu komplektu. Es izlasīju, ka jums quad kodols ar jauku OVERCLOCK un 8.800 ultras pāris MAX it out pilnīgi par augstu res. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha my friend (penguin92) mēģināja palaist Crysis uz sava hp klēpjdators ar 2 GIG RAM un 128MB nvidea gfx un viņš kļūst par 4 fps uz vidējiem iestatījumiem un 8-10 par zemu ... tas bija tikai spēlei
|
| Bookmarks |