![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Chciałem tylko po to powiedzenie Call of Duty 4 na PC jest niesamowity! singleplayer jest klasa tak jest wieloosobowy, a cała fabuła jest excelllent Kup ludzie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd have to agree, COD4 Modern Warfare Crysis i posiadamy mnie prawo poplątanie o sortowanie na moim komputerze aktualizacji.
| |||
| |||
| Te rakiety w COD4, że celem takich jak normalne thay następnie strzelać startu w powietrzu wtedy smashing dół maksymalnie powyżej do celu. Wicked. |
|
| |||
| |||
| yea isnt that cysis, dont musisz świetny karty graficznej? |
|
| |||
| |||
| o yea w RPG's, yea i zauważyliśmy, że .. misji, gdy istnieje śmigłowca inwazji każdym zakątku rakiety po prostu przyjść z każdym, a duża trasa dymu opuszczą tyłu wygląda cool! plamy krwi na ścianie lub jako wel cool .. gr8 gra, wel wart pieniędzy |
|
| |||
| |||
| Mi Crysis na najniższym ustawienia mojego komputera i nadal zmaga. I już grać tak mogę korzystać z niego w pełni, kiedy dostaję posortowane z kilku nowych zestawu. Czytałem, że trzeba quad core z Nicei overclockingu oraz kilka ultras 8800 do MAX to w pełni na wysokim res. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha my friend (penguin92) próbował uruchomić Crysis na jego HP Laptop z 2 koncert pamięci RAM i 128MB nvidea gfx i był dostawanie około 4 fps na średnich ustawieniach i 8-10 na niski ... było odtworzyć tylko
|
| Zakładki |