![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am vrut doar să spun acest post Call of Duty 4 pentru PC este uimitor!! singleplayer este atât de clasă este multiplayer, şi tot storyline este excelllent, cumpara-l de oameni! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş fi de acord, COD4 Modern Războiul şi Crysis au luat de mine într-un drept de mântuială despre sortarea upgrade la PC-ul meu.
| |||
| |||
| Aceste rachete în COD4 pe care le-aţi obişnuit ca obiectiv apoi thay trage în jos până în aer apoi veni zdrobitor de mai sus în jos de la până în ţintă. Wicked. |
|
| |||
| |||
| yea isnt că cysis, dont ai nevoie de o placă grafică genial? |
|
| |||
| |||
| O persoană care a votat de RPG lui, da am observat ca .. misiunea în cazul în care există un elicopter invazie fiecare colt rachete doar veni de pretutindeni, precum şi de vânat mare de fum se lăsa în urmă pare cool! pete de sânge pe perete sau rece ca Wel .. gr8 joc, Wel merita banii |
|
| |||
| |||
| Mi Crysis pe cea mai mică şi setările PC-ul meu încă luptele. Am încetat să-l joc ca sa ma pot bucura pe deplin cand ma sortate cu unele noi kit. Am citit de care aveţi nevoie quad core cu un frumos overclock şi un cuplu de 8800 ultras pentru a MAX-o complet pe o mare res. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha prietenul meu (penguin92) a încercat să ruleze Crysis pe laptop HP cu 2 gig de RAM şi 128 MB nvidea gfx si a fost obtinerea aproximativ 4 fps pe setările de mediu şi de 8-10 scăzut pe ... A fost doar redate
|
| Marcaje |