![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chcel som, aby tento post hovorí Call of Duty 4 pre PC je úžasné! singleplayer je trieda tak je multiplayer, a celé je príbehom excelllent, kúpiť ľudí! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzal by som si, aby sa dohodli, CoD4 Modern Warfare a Crysis sa mi v pravej zmotat o triedenie upgrade z môjho PC.
| |||
| |||
| Tieto rakety v CoD4, že cieľ ako normálne potom thay strieľať takmer do vzduchu potom príde smashing nadol až do výšky cieľovej sumy. Wicked. |
|
| |||
| |||
| Anobrž isnt že cysis, dont potrebujete brilantné grafické karty? |
|
| |||
| |||
| o áno o RPG to, áno som si všimol, že .. misie, kde je vrtuľník invázie každom rohu rakety prísť odkiaľkoľvek a veľké stopy dymu odejdou za vyzerá cool! krvné škvrny na stene alebo v pohodě as wel .. gr8 hra, wel stojí peniaze |
|
| |||
| |||
| Bežím Crysis na najnižšiu nastavenia a môj počítač stále bojuje. Som prestal hrať, tak som ho môže tešiť, že keď som si plne zoradené niektoré nové kolekcie. Čítal som, že je potreba štyroch-jádrové procesory s pekným přetaktování a pár 8800 Ultras na MAX to plne na vysokej res. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha moje kamarádka (penguin92) sa snažil spustiť Crysis na jeho hp laptop s 2 koncert z barana a 128megabajt nvidea GFX a bol ako sa asi 4 fps na strednodobé a nastavenia 8-10 na nízke ... bolo to hratelný
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém s Call of Duty 5 | Zkormoutil | PC a herné konzoly | 4 | 12. Júl 2009 18:32 |
| Call of Duty 5 Problem | imgachu | PC a herné konzoly | 1 | 8 júna 2009 17:36 |
| Lägga Call of Duty 5 | hitman0042 | PC a herné konzoly | 3 | 8. decembra 2008 09:43 |
| Direct X pre Call of Duty 2 | pidge | PC a herné konzoly | 5 | 7. októbra 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC a herné konzoly | 2 | 21. októbra 2006 10:12 |
| Thread Tools | |
| |