![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
ЈА праведан оскудица за фаст овај позив рекавши Дуты 4 за ПЦ је невероватна! синглеплаыер је класа, тако је Мултиплаыер, а цео је причом ексцелллент, купите га људи!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хтео је да се слажете, ЦОД4 Модерн ратовање и Црысис је добио мене у праву збркати о разврставању мој ПЦ упграде оут.
|
|||
|
|||
|
Те ракете у ЦОД4 да циљ као нормална онда тхаы офф пуцати у ваздух онда дођи разбија од изнад у циљ.
Безбожничке.
|
|
|
|||
|
|||
|
Па није да цысис, не морате имати брилијантна графику картицу?
|
|
|
|||
|
|||
|
Да се о РПГ-а, тако сам приметио да .. мисије, где је и хеликоптерски упад сваки кутак ракете управо долазе од свуда, а велики траг дима они оставити иза изгледа цоол! мрље крви на зиду или као кул уел .. гр8 игра, уел вреди тај новац
|
|
|
|||
|
|||
|
Им 'трчање Црысис на најнижој поставки и мој ПЦ још борбе.
Ја сам престао свирати тако да могу у потпуности уживати у њој када сам се редају с неким новим кит. Читала сам да вам треба Куад цоре са лијепом оверцлоцк и пар од 8800 до макс ултрас га потпуно на високој Рес. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
хаха мој пријатељ (пенгуин92) покушао покренути црысис на његов хп лаптоп са 2 чезе 128МБ РАМ-а и нвидеа гфкс и он био узимајући око 4 фпс на медиум подешавањима и 8-10 на ниске ... то је био само играти