![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece PC için görev 4 bu söyleyerek arama sonrası için inanılmaz istedim! singleplayer sınıf kadar çok olduğunu ve tüm storyline, excelllent bu satın kişidir! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , COD4 Modern Harp ve Crysis dışarı yükseltme my PC sıralama hakkında bir doğru şaşkınlık beni var Katılıyorum zorunda ediyorum.
| |||
| |||
| COD4 de normal gibi thay kadar havada sonra ateş kadar yukarıdaki hedef haline aşağı ağır gelen bu amacı Bu roketler. Wicked. |
|
| |||
| |||
| evet o isnt cysis, dont size mükemmel bir grafik kartı gerekiyor? |
|
| |||
| |||
| O gerçekten bir RPG's, evet ben fark ettim ki .. misyonun bulunduğu her köşesinde roketler sadece her gelen de geride bırakıp bir helikopter işgali ve duman en büyük iz ise iyi görünüyor! duvarda kan lekeleri veya karşılığı değer wel .. GR8 oyun, wel olarak serin |
|
| |||
| |||
| Ben bilgisayar hala mücadelelerin en düşük ayarları ve Crysis kullanıyorum. Ben çalarken ben tam olarak ne zaman yeni kiti ile düzenlenmiş almak o keyfini durduruldu. Bu yüksek bir şey güzel bir overclock ve MAX de tam için 8800 Ultras bir çift ile çekirdek dört gerekir okuyun. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha arkadaşım (penguin92) yaptığı HP dizüstü bilgisayar üzerinde RAM ve 128MB nvidea Gfx 2 iş ile Crysis çalıştırmayı denemiş ve orta ayarları ve 8-10 düşük yaklaşık 4 kare / sn almak da ... sadece çalnabilir oldu
|
| Bookmarks |