![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я просто хотів, щоб цю посаду говорив Call Of Duty 4 для ПК Amazing! Singleplayer є клас так це розрахована на багато користувачів, і вся сюжетна лінія є Excelllent, купують його люди! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б погодитися, CoD4 Modern Warfare і Crysis отримав мені в праві плутанина про сортування комп'ютері оновлення Out.
| |||
| |||
| Ці ракети в COD4, що ви прагнете як нормально, то Thay відстрілювати в повітрі, тоді повертайся, Smashing вниз від нагорі в ціль. Wicked. |
|
| |||
| |||
| Та хіба це cysis, Dont потрібно блискучий відеокарта? |
|
| |||
| |||
| О так рольових іграх, та я помітила, що .. Місія, де є вторгнення вертольотів кожному розі ракети просто приїжджають звідусіль, і великий слід диму вони залишають виглядає чудово! Плями крові на стіні або прохолодно, як ВЕЛ .. gr8 ігор, ВЕЛ коштує грошей |
|
| |||
| |||
| Я біжу Crysis на низьких настройках і мій комп'ютер, як і раніше бореться. Я перестав грати так, я можу насолоджуватися його повністю, коли я отримати впорядковані якимось новим комплектом. Я читав, що потрібно Quad Core з хорошим розгоном і пару 8800 ультрас Максу його в повному обсязі на високому розширенні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha мого друга (penguin92) спробував запустити Crysis на своєму ноутбуці HP з 2 гігабайт оперативної пам'яті і 128 Мб nvidea GFX і він отримував близько 4 кадрів на середніх настройках і 8-10 за низькими ... Це було просто відтворюватися
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема з Call Of Duty 5 | Troubled | PC & консоль Gaming | 4 | 12 липня 2009 18:32 |
| Call Of Duty 5 проблемі | imgachu | PC & консоль Gaming | 1 | 8 червня 2009 17:36 |
| Лага Call Of Duty 5 | hitman0042 | PC & консоль Gaming | 3 | 8 грудня 2008 09:43 |
| Direct X для Call Of Duty 2 | Pidge | PC & консоль Gaming | 5 | 7 жовтня 2007 14:03 |
| Call Of Duty 2 | swordude | PC & консоль Gaming | 2 | 21 жовтня 2006 10:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |