![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я встановив ГПК 5 дуже легко, і це працювало тоді я намагався грати в цю гру і натиснути значок, але коли я це зробив він виступає з таке повідомлення: Гра не для коректного завершення останнього часу ви хочете спробувати в безпечному режимі. Я натиснув так, ні і відмінити, і нічого не відбувається, будь ласка, допоможіть мені! :4-Dontkno |
|
| |||
| |||
| Спробуйте натиснути кнопку "ні "..... Також Ви можете спробувати запустити гру в режимі сумісності. Клацніть правою кнопкою миші на іконку> Властивості> Працює> Запуск Windows XP ... якщо ви знаходитесь на перспективу .... Також працює в якості адміністратора може допомогти ..... Також ви перевірили, що Ваш комп'ютер може фактично ручку в гру? ND |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема з Call Of Duty 5 | Troubled | PC & консоль Gaming | 4 | 12 липня 2009 18:32 |
| Лага Call Of Duty 5 | hitman0042 | PC & консоль Gaming | 3 | 8 грудня 2008 09:43 |
| Call Of Duty 4 | Джунглі-bhoy | PC & консоль Gaming | 6 | 29 грудня 2007 17:35 |
| Direct X для Call Of Duty 2 | Pidge | PC & консоль Gaming | 5 | 7 жовтня 2007 14:03 |
| Call Of Duty 2 | swordude | PC & консоль Gaming | 2 | 21 жовтня 2006 10:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |