![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου i μόλις αγόρασαν Call of Duty Στο Παγκόσμιο Πόλεμο και κατά τη διάρκεια του χρόνου im παίζει αυτό, είναι τυχαία και ελαχιστοποιεί i επίκλισης να επιστρέψω σε αυτό. Τι θα μπορούσε να είναι και πως μπορώ να το διορθώσω; Θα ενημερωθεί με την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση κώδικα, αλλά και μόνο τυχαία ελαχιστοποιεί im όταν παίζετε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τι OS mate, IVE διαβάστε μερικά προβλήματα με την επιστροφή στην επιφάνεια εργασίας, να δω αν μπορεί να σκάβουμε τους πίσω μέχρι
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Η εγκατεστημένη σε Vista μου για τις εξωτερικές μου Hardrive για laptop |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Call of Duty 5 Πρόβλημα | imgachu | PC & Console Gaming | 1 | 8 Ιουν 2009 17:36 |
| Call of Duty Παγκόσμιο Πόλεμο για την Πώληση | Spencer2004 | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 3 | 8η Φεβ 2009 14:51 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC & Console Gaming | 3 | 8 Δεκ. 2008 09:43 |
| Call of Duty 4 | ζούγκλα-bhoy | PC & Console Gaming | 6 | 29 Δεκ. 2007 17:35 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC & Console Gaming | 2 | 21 Οκτ 2006 10:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |