![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Поздрави на всички, моят спецификациите са, както следва: 2 процесори работи - AMD Turion (TM) X2 Dual-Core мобилен RM-70 2,00 GHz оценка на ефективността на 3,90 GHz 3,7 GB Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, 64-битов ATI Radeon 3100 Графики Както заглавието гласи, това ще бъде достатъчно, за да тичам Xmen Произход: Върколак? Почти купи игра днес, но аз искам да съм 100% сигурен, че може да работи, преди да го взема. Също така, аз му знае все още е далеч, но не мислите, че тези, статистика, ще бъде достатъчно, за да тичам Постоянен Злобюл 5 за PC? Опитах се, че можеш да го изпълним уебсайт (този, когато имам моя статистика), и тя може да работи най-много, но аз забелязах някои като ляво 4 мъртви, не бих могъл да направя по малко, а аз арго тичам убийци кредо на всички. |
|
| |||
| |||
| това не е много свързан с Ур въпрос, но не ми каза и се изпълняват 2 процесори през 1 бр? която може да бъде? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ето още една лесна проверка за да се види дали системата ви ще се пуска на определен дивеч http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Мисля, че беше доста мимолетен. |
|
| |||
| |||
| LOL 2 преработвателя на 1 CPU гнездо. |
|
| |||
| |||
| Аз очаквам, че ще бъде възможно, с някакъв вид адаптер удвояващ всяка ПИН или нещо такова, но то ще е масивна, водачите ще бъде кошмар и изпълнението увеличение вероятно дори не си заслужава. |
|
| |||
| |||
| Да не говорим за целия BIOS и OS ще трябва да бъдат написани за новия kernell / памет / CPU интерфейс. не би се струва, че на всички - плюс това няма да е много икономичен. |
|
| |||
| |||
| благодаря за отговора 4D |
|
| |||
| |||
| Не се тревожете половинка |
|
| |||
| |||
| Ако търсите по негово спецификационен - той е пускане на AMD Turion X2 Dual Core, а не две отделни процесора "е на една дъска момчета
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Би ми P4 520 дръжка един overclock? | NathanNP | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 12 Юни 2009 02:11 |
| Как да се справя новопостроен компютъра? | sunnyatscot | Общи Хардуер Чат | 5 | 22 Jan 2009 12:28 |
| Ще ми PSU дръжка нови издокарвам | robina80 | Случаи & Power Доставки | 2 | 1-во Dec 2008 14:23 |
| Произход. | Алекс | Изключено Тема Дискусия | 11 | 15 Jan 2008 23:57 |
| Може ли моята soundcard дръжка 5,1 съраунд? | jimmy_fowler | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 14 | 9 август 2007 15:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |