![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, můj specifikace jsou následující: 2 procesory běží - AMD Turion (tm) X2 Dvou-Core Mobile RM-70 2,00 GHz Výkon Jmenovitý na 3,90 GHz 3,7 GB Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, 64-bit ATI Radeon 3100 Graphics Jak název uvádí, bude to stačit spustit Xmen Počátky: Wolverine? Skoro jsem koupil hru dnes ale chci být 100% jistý, že můžu běžet, než jsem si to. Také jsem věděl, zatímco jeho stále ještě daleko, ale myslíš, že ty statistiky budou dostatečné dost spustit Resident Evil 5 na PC? Snažil jsem se, že si můžete spustit webové stránky (to je, kde jsem statistiky), a je možné spouštět většinu, ale jsem si všiml, někteří, jako vlevo 4 mrtví, nemůžu dělat pouze na minimum, a já dotírat běh Assassins Creed vůbec. |
|
| |||
| |||
| Opravdu to není připojen k ur otázka ale jsi řekl u běží 2 procesory na 1 PC? že může být? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Zde je další snadné kontroly s cílem zjistit, zda váš systém bude provozovat některé hry http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Myslím, že to bylo docela krátký-žil. |
|
| |||
| |||
| lol 2 Procesor je na 1 CPU socket. |
|
| |||
| |||
| Očekávám, že by bylo možno s nějakou adaptér zdvojnásobení každý pin nebo tak něco, ale to by bylo masivní, řidiči by být noční můrou a výkonnostní nárůst asi ani za to. |
|
| |||
| |||
| Nemluvě o celé BIOS a operační systém by musel být znovu napsán pro nové kernell / paměti / CPU rozhraní. by stálo za to, že na všechny - a to by nemělo být velmi hospodárné. |
|
| |||
| |||
| díky za odpověď 4d |
|
| |||
| |||
| Bez obav mate |
|
| |||
| |||
| Pokud se podíváte na jeho parametry - je vedení AMD Turion X2 Duální Core, ne dvou oddělených cpu `s chlapci na jedné desce
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| By moje P4 520 obsloužit přetaktování? | NathanNP | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 12 června 2009 02:11 |
| Jak zacházet nově postavené PC? | sunnyatscot | Obecné Hardware Chat | 5 | 22. ledna 2009 12:28 |
| Budou moje PSU zpracovat novou plošinu | robina80 | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 1. prosince 2008 14:23 |
| Původu. | alex | Vypnout Téma diskuze | 11 | 15. ledna 2008 23:57 |
| Může moje zvuková rukojeť 5,1 obklopují? | jimmy_fowler | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 14 | 9. srpna 2007 15:11 |
| Thread Nástroje | |
| |