![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Χαιρετισμοί όλοι, specs μου είναι τα εξής: 2 επεξεργαστές λειτουργίας - AMD Turion (tm) X2 Dual-Core Mobile RM-70 2,00 GHz Performance Rated στο 3,90 GHz 3,7 GB Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, 64-bit ATI Radeon 3100 Graphics Όπως δηλώνει ο τίτλος, αυτό θα είναι αρκετό για να εκτελέσετε Xmen Origins: Wolverine; I σχεδόν αγόρασαν το παιχνίδι σήμερα, αλλά θέλω να είμαι 100% σίγουρος ότι μπορεί να λειτουργήσει πριν να πάρω αυτό. Επίσης, ξέρει ακόμα, ενώ τα μακριά, αλλά νομίζετε ότι αυτές θα είναι επαρκή στατιστικά αρκεί να τρέχει Resident Evil 5 για PC; Προσπάθησα που μπορείτε να εκτελέσετε ιστοσελίδα (thats όπου πήρα μου stats), και αυτό μπορεί να λειτουργεί πλέον, αλλά είδα κάποια όπως αριστερά 4 νεκροί, μπορώ μόνο να κάνει σχετικά με τα ελάχιστα, και εγώ πιστεύω δολοφόνοι επίκλισης τρέχουν σε όλα. |
|
| |||
| |||
| αυτό δεν είναι συνδεδεμένο με το ζήτημα, αλλά έκανε ur είπατε και εκτελείτε 2 επεξεργαστών 1 τεμ; ότι μπορεί να είναι; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εδώ ειναι μια άλλη εύκολη checker για να δείτε αν το σύστημά σας θα τρέξει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Νομίζω ότι ήταν αρκετά βραχύβια. Το σύστημά μου: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| lol 2 Processor CPU της την 1η πρίζα. |
|
| |||
| |||
| Αναμένω ότι θα είναι δυνατόν, με κάποιο είδος προσαρμογέα διπλασιασμό μέχρι κάθε pin ή κάτι, αλλά θα ήταν τεράστια, οι οδηγοί θα είναι ένας εφιάλτης και η αύξηση των επιδόσεων ακόμα και μάλλον δεν αξίζει τον κόπο. |
|
| |||
| |||
| Για να μην αναφέρουμε το σύνολο του BIOS και OS θα πρέπει να είναι εκ νέου για το νέο γραπτό kernell / μνήμη / CPU interface. δεν θα αξίζει τον κόπο, σε όλα - και αυτό δεν θα ήταν πολύ οικονομικότερο. |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για την απάντηση 4δ |
|
| |||
| |||
| Μην ανησυχείτε mate |
|
| |||
| |||
| Αν δείτε το spec - αυτός εκτελεί έναν AMD Turion X2 Dual Core, δεν δύο χωριστές cpu `s σε ένα συμβούλιο παιδιά
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |