![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, moje naočale su kako slijedi: 2 procesora trčanje - AMD Turion (tm) X2 Dual-Core Mobile RM-70 2,00 GHz Performance ocijenjene na 3,90 GHz 3,7 GB Microsoft Windows Vista Home Premium izdanje, 64-bitni ATI Radeon 3100 grafika Kao što je više država, ovo će biti dovoljno za pokretanje Xmen Porijeklo: wolverine? Skoro sam kupio igra danas ali ja želim biti 100% siguran da mogu pokrenuti prije nego što sam ga dobijete. Također, zna li još neko vrijeme njegove daleko, ali da li vi misliti oni statistika će biti dovoljna za pokretanje Resident Evil 5 za PC? Pokušao sam da možete pokrenuti web stranicu (na kojoj sam dobio taj moj statistika), a može izvoditi najviše, ali sam primijetio neke poput lijevo 4 mrtva, ne mogu raditi samo na minimum, i JA licemjerje trčanje Assassins vjerovanje u sve. |
|
| |||
| |||
| To zapravo i nije povezan s ur pitanje, ali si rekao u prikazuju 2 procesora u 1 PC? koji se može? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Here `s drugom lako provjernik vidjeti ako vaš sustav će se pokrenuti određenu igru http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mislim da je relativno kratkog vijeka. My System: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| lol 2 Processor CPU-a na 1 utičnica. |
|
| |||
| |||
| Očekujem da će to biti moguće uz nekakav adapter dubliranje svaki pin ili nešto, ali bilo bi masivan, vozači će biti noćna mora i povećati učinkovitost vjerojatno ni ne isplati. |
|
| |||
| |||
| Da ne spominjem cijeli BIOS i OS će morati biti ponovo napisana za novi kernell / memorija / CPU interface. ne bi se uopće isplati - plus to neche biti vrlo ekonomično. |
|
| |||
| |||
| hvala za odgovor 4d |
|
| |||
| |||
| Bez brige drugarica |
|
| |||
| |||
| Ako pogledate njegovu spec. - on je pokrenut jedan AMD Turion X2 Dual Core, a ne dva odvojena CPU `e na jednom brodu dečki
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |