![]() |
|
| |||
| |||
| ברכות לכל, מפרט שלי הן כדלקמן: 2 מעבדים מפעיל - AMD Turion (tm) X2 dual-core נייד RM-70 2.00 GHz ביצועים מדורג ב 3.90 GHz 3.7 GB Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, 64-bit ATI RADEON 3100 גרפיקה מדינות כמו הכותרת, האם זה יהיה מספיק כדי להפעיל Xmen מקורות: זאבון זולל? אני כמעט קניתי את המשחק היום אבל אני רוצה להיות 100% בטוח אני יכול להפעיל את זה לפני שאני מבין את זה. כמו כן, אני יודע כמה זמן את עדיין רחוק אבל האם אתה חושב אותם נתונים סטטיסטיים יהיו מספיק מספיק כדי להפעיל תושב הרע 5 ל-PC? ניסיתי את זה אתה יכול להפעיל אותו אתר (thats אזור שבו יש לי נתונים סטטיסטיים), והוא יכול לפעול ביותר, אבל שמתי לב כמה עזבו 4 כמו מת, אני יכול לעשות רק על מינימום, ואני מפעיל צביעות רוצחים creed בכלל. |
|
| |||
| |||
| זה לא ממש מחובר ur אבל השאלה האם אמר U פועלות 2 מעבדים ב 1 PC? זה יכול להיות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הנה `S אחר קל בודק כדי לבדוק אם המערכת שלך תופיע מסוים המשחק http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני חושב שזה היה די קצר חיים. |
|
| |||
| |||
| LOL מעבד של 2 על 1 CPU שקע. |
|
| |||
| |||
| אני מצפה שזה יהיה אפשרי, עם איזה מתאם כפילה של כל הקוד הסודי או משהו, אבל זה יהיה עצום, נהגים יהיה סיוט וכן להגביר את הביצועים, כנראה אפילו לא שווה את זה. |
|
| |||
| |||
| שלא להזכיר את ה-BIOS של כל מערכת ההפעלה ואת צריכה להיות Re שנכתבו עבור החדש kernell / זיכרון / CPU ממשק. לא היה שווה את זה בכלל - פלוס זה לא היה מאוד כלכלי. |
|
| |||
| |||
| תודה על תגובה 4d |
|
| |||
| |||
| אל דאגה חבר |
|
| |||
| |||
| אם תביט על spec שלו - הוא פועל על מעבד AMD Turion X2 Dual Core, ולא שניים נפרדים CPU `s על לוח אחד, חבר 'ה
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם שלי P4 520 ידית של overclock?? | NathanNP | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 12th יוני 2009 02:11 |
| כיצד לטפל בנויה המחשב החדש? | sunnyatscot | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 22 ינואר 2009 12:28 |
| האם שלי PSU לטפל ציוד חדש | robina80 | מקרים & ספקי כוח | 2 | 1st דצמבר 2008 14:23 |
| Origins. | אלכס | דיון Off topic | 11 | ה -15 בחודש ינואר 2008 23:57 |
| את יכולה לטפל soundcard להקיף 5.1? | jimmy_fowler | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 14 | 9th אוגוסט 2007 15:11 |
| שרשרת כלים | |
| |