mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Ar kompiuteris rankena Xmen Origins: Wolverine?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 18, 2009, 04:12
Naujas Narys

Linkėjimai visiems, mano specifikacija yra tokia:
2 processors running - AMD Turion (tm) X2 Dual-Core Mobile RM-70
2,00 GHz Performance Rated at 3,90 GHz
3,7 GB
Microsoft Windows Vista Home Premium Edition ", 64 bitų
ATI Radeon 3.100 Grafika

Kaip Pavadinimas narių, bus tai bus pakankamai paleisti Xmen Origins: Wolverine? Aš beveik nusipirkau žaidimas šiandien, bet aš noriu būti 100% tikras, aš galiu jį paleisti, kol aš ją gauti. Aš taip pat žino, nors jos vis dar toli, bet manote, tie stats pakaks paleisti Resident Evil 5 PC? Aš bandžiau, kad galite naudoti ją svetainėje (Thats, kai aš gavau savo statistiką), o tai gali paleisti dauguma, bet aš pastebėjau, kai kaip Left 4 Dead, galiu padaryti tik ant minimumo, ir I cant run Assassins Creed ne visiems.
Old Birželis 21, 2009, 21:09
Narys

Tai tikrai nėra susiję su UR klausimas, bet tu pasakė u veikia 2 perdirbėjai 1 vnt? kurie gali būti?
Old Birželis 28, 2009, 04:50
Donorų grupės

Here `s dar vienas paprastas tikrintojas patikrinti, ar Jūsų sistema veiks kai žaidimas
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Birželis 28, 2009, 04:57
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by chessmonster View Post
Tai tikrai nėra susiję su UR klausimas, bet tu pasakė u veikia 2 perdirbėjai 1 vnt? kurie gali būti?
Keletą Portatiles turi du lizdus.

Manau, kad tai buvo gana neilgai.
Old Birželis 28, 2009, 05:53
Donorų grupės

lol 2 procesorius 1 CPU lizdas.
Old Birželis 28, 2009, 06:08
Donorų grupės

Tikiuosi, kad tai būtų įmanoma, kai adapteris natūra padvigubinti iki kiekvieno PIN ar kažką, bet ji bus masinis, vairuotojai būtų košmaras ir efektyvumo padidėjimas tikriausiai net nėra verta.
Old Birželis 28, 2009, 06:19
Donorų grupės

Jau nekalbant apie BIOS ir OS ji visa turi būti iš naujo parašyti naują kernell / atminties / procesoriaus sąsaja. nebus verta ne visi - ir tai nebūtų labai ekonomiškas.
Old Birželis 28, 2009, 07:39
Narys

Ačiū už atsakymą 4d
Old Birželis 28, 2009, 14:26
Donorų grupės

Nesijaudinkite mate
Old Birželis 30, 2009, 13:58
Donorų grupės

Jei pažvelgti į jo spec - jis veikia AMD Turion X2 Dual Core, o ne du atskiri procesoriaus `ai viename laive vaikinai

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.