![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Linkėjimai visiems, mano specifikacija yra tokia: 2 processors running - AMD Turion (tm) X2 Dual-Core Mobile RM-70 2,00 GHz Performance Rated at 3,90 GHz 3,7 GB Microsoft Windows Vista Home Premium Edition ", 64 bitų ATI Radeon 3.100 Grafika Kaip Pavadinimas narių, bus tai bus pakankamai paleisti Xmen Origins: Wolverine? Aš beveik nusipirkau žaidimas šiandien, bet aš noriu būti 100% tikras, aš galiu jį paleisti, kol aš ją gauti. Aš taip pat žino, nors jos vis dar toli, bet manote, tie stats pakaks paleisti Resident Evil 5 PC? Aš bandžiau, kad galite naudoti ją svetainėje (Thats, kai aš gavau savo statistiką), o tai gali paleisti dauguma, bet aš pastebėjau, kai kaip Left 4 Dead, galiu padaryti tik ant minimumo, ir I cant run Assassins Creed ne visiems. |
|
| |||
| |||
| Tai tikrai nėra susiję su UR klausimas, bet tu pasakė u veikia 2 perdirbėjai 1 vnt? kurie gali būti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Here `s dar vienas paprastas tikrintojas patikrinti, ar Jūsų sistema veiks kai žaidimas http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Manau, kad tai buvo gana neilgai. |
|
| |||
| |||
| lol 2 procesorius 1 CPU lizdas. |
|
| |||
| |||
| Tikiuosi, kad tai būtų įmanoma, kai adapteris natūra padvigubinti iki kiekvieno PIN ar kažką, bet ji bus masinis, vairuotojai būtų košmaras ir efektyvumo padidėjimas tikriausiai net nėra verta. |
|
| |||
| |||
| Jau nekalbant apie BIOS ir OS ji visa turi būti iš naujo parašyti naują kernell / atminties / procesoriaus sąsaja. nebus verta ne visi - ir tai nebūtų labai ekonomiškas. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą 4d |
|
| |||
| |||
| Nesijaudinkite mate |
|
| |||
| |||
| Jei pažvelgti į jo spec - jis veikia AMD Turion X2 Dual Core, o ne du atskiri procesoriaus `ai viename laive vaikinai
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |