![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Greetings all, my specs ir šādi: 2 procesori darbojas - AMD Turion (tm) X2 Dual-Core Mobile RM-70 2,00 GHz Performance Rated at 3,90 GHz 3,7 GB Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, 64-bit ATI Radeon 3100 Graphics Kā virsraksts norāda, vai šis ir pietiekami, lai palaistu xmen Origins: Wolverine? Es gandrīz nopircis spēli šodien, bet es gribu būt 100% pārliecināts, es nevaru palaist to pirms es get it. Arī es zina tās joprojām esot prom, bet jūs domājat tās stats būs pietiekami, lai palaist Resident Evil 5 PC? Es mēģināju, ka tu vari palaist tīmekļa vietnē (thats kur es got my stats), un tā var darboties visvairāk, bet es pamanīju dažas, piemēram, kreisās 4 Dead, es varu darīt tikai par minimālo, un nevaru palaist Assassins ticība vispār. |
|
| |||
| |||
| tas nav reāli savienots ar ur jautājumu, bet vai jūs teicāt u darbojas 2 procesori 1 pc? ka var? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Here `s vēl viegli pārbaudītājs, lai redzētu, vai jūsu sistēma darbosies noteiktu spēli http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Es domāju, ka tā bija samērā īss mūžs. Mana sistēma: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| lol 2 Processor's on 1 CPU socket. |
|
| |||
| |||
| Es ceru, ka tas būtu iespējams, ar kādu adapteris dubultot līdz katra pin vai kaut ko, taču būtu liela, vadītājiem būtu murgs un veiktspējas pieaugumu, iespējams, nav pat vērts. |
|
| |||
| |||
| Nemaz nerunājot par visu BIOS un OS būtu atkal rakstīts jaunu kernell / memory / CPU interface. nebūtu tā vērts vispār - arī tas nav ļoti ekonomiski. |
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildi 4d |
|
| |||
| |||
| Neraizējieties palīgs |
|
| |||
| |||
| Ja paskatās viņa spec - viņš darbojas AMD Turion X2 Dual Core, nevis divus atsevišķus cpu `s uz vienu valdes guys
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |