rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Czy ten komputer obsłużyć Xmen Origins: Wolverine?

Reply

Narzędzia wątku
Old 18 czerwca 2009, 04:12
Nowe państwa grupy

Pozdrowienia wszystkie moje specyfikacji są następujące:
2 procesory jazdy - AMD Turion (tm) X2 Dual-Core Mobile RM-70
2.00 GHz Performance Rated at 3.90 GHz
3,7 GB
Microsoft Windows Vista Home Premium Edition 64-bit
Grafika ATI Radeon 3100

Jak mówi jej tytuł, będzie to wystarczy, aby uruchomić Xmen Origins: Wolverine? I prawie kupili grę, ale dziś chcę być w 100% pewność, że mogę go uruchomić przed I get it. Również I zna jej jeszcze daleko, ale jednocześnie myślisz te statystyki będą wystarczająco dobre, aby uruchomić Resident Evil 5 na PC? Próbowałem, że można go uruchomić stronę internetową (thats gdzie mam moje statystyki), aw nim można uruchamiać większość, ale jak zauważyli niektórzy lewej 4 martwych, mogę tylko zrobić na minimum i I cant uruchomić Assassins Creed na wszystkich.
Old 21 czerwca 2009, 21:09
Członek grupy

naprawdę nie jest to połączone z ur pytanie, ale nie powiedział pan, i są uruchomione 2 procesory w 1 PC? że może być?
Old 28 czerwiec 2009, 04:50
Grupa dawcy

Here `s innego łatwego sprawdzania, czy system będzie uruchomienie niektórych gier
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Komputer raz pokonać mnie w szachach
Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium
Karta graficzna (y):
8800gts O / C
Karta dźwiękowa:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM dysku 1xphillips dv
Case / PSU:
700w PSU moduler
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
Monitor (y):
22in widescreen
Operating System (-y):
XP Pro
Old 28 czerwiec 2009, 04:57
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by chessmonster View Post
naprawdę nie jest to połączone z ur pytanie, ale nie powiedział pan, i są uruchomione 2 procesory w 1 PC? że może być?
Kilka płyt głównych mają dwa gniazda.

Sądzę, że było dość krótkotrwałe.
Old 28 czerwiec 2009, 05:53
Grupa dawcy

lol 2 procesorów w dniu 1 gniazdo procesora.
Old 28 czerwiec 2009, 06:08
Grupa dawcy

Mam nadzieję, byłoby to możliwe, z pewnego rodzaju adapterem podwojenie każdy pin czy coś, ale to byłby ogromny, kierowców będzie koszmar i wzrostu wydajności prawdopodobnie nawet nie warto.
Old 28 czerwiec 2009, 06:19
Grupa dawcy

Nie wspominając o całej BIOS i system operacyjny będzie musiał być ponownie napisana dla nowych kernell / pamięć / procesor interfejsu. nie byłoby warto go w ogóle - także nie byłoby to bardzo oszczędna.
Old 28 czerwiec 2009, 07:39
Członek grupy

dzięki za odpowiedź 4d
Old 28 czerwiec 2009, 14:26
Grupa dawcy

No worries mate
Old 30 czerwca 2009, 13:58
Grupa dawcy

Jeśli spojrzysz na jego spec - jest on uruchomiony AMD Turion X2 Dual Core, a nie dwie oddzielne CPU `s na jednym pokładzie faceci

Komputer raz pokonać mnie w szachach
Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.