![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Pozdrowienia wszystkie moje specyfikacji są następujące: 2 procesory jazdy - AMD Turion (tm) X2 Dual-Core Mobile RM-70 2.00 GHz Performance Rated at 3.90 GHz 3,7 GB Microsoft Windows Vista Home Premium Edition 64-bit Grafika ATI Radeon 3100 Jak mówi jej tytuł, będzie to wystarczy, aby uruchomić Xmen Origins: Wolverine? I prawie kupili grę, ale dziś chcę być w 100% pewność, że mogę go uruchomić przed I get it. Również I zna jej jeszcze daleko, ale jednocześnie myślisz te statystyki będą wystarczająco dobre, aby uruchomić Resident Evil 5 na PC? Próbowałem, że można go uruchomić stronę internetową (thats gdzie mam moje statystyki), aw nim można uruchamiać większość, ale jak zauważyli niektórzy lewej 4 martwych, mogę tylko zrobić na minimum i I cant uruchomić Assassins Creed na wszystkich. |
|
| |||
| |||
| naprawdę nie jest to połączone z ur pytanie, ale nie powiedział pan, i są uruchomione 2 procesory w 1 PC? że może być? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Here `s innego łatwego sprawdzania, czy system będzie uruchomienie niektórych gier http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Sądzę, że było dość krótkotrwałe. |
|
| |||
| |||
| lol 2 procesorów w dniu 1 gniazdo procesora. |
|
| |||
| |||
| Mam nadzieję, byłoby to możliwe, z pewnego rodzaju adapterem podwojenie każdy pin czy coś, ale to byłby ogromny, kierowców będzie koszmar i wzrostu wydajności prawdopodobnie nawet nie warto. |
|
| |||
| |||
| Nie wspominając o całej BIOS i system operacyjny będzie musiał być ponownie napisana dla nowych kernell / pamięć / procesor interfejsu. nie byłoby warto go w ogóle - także nie byłoby to bardzo oszczędna. |
|
| |||
| |||
| dzięki za odpowiedź 4d |
|
| |||
| |||
| No worries mate |
|
| |||
| |||
| Jeśli spojrzysz na jego spec - jest on uruchomiony AMD Turion X2 Dual Core, a nie dwie oddzielne CPU `s na jednym pokładzie faceci
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |