![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salutări tuturor, specificatiile mele sunt după cum urmează: 2 procesoare rulează - AMD Turion (tm) X2 Dual-Core Mobile RM-70 2.00 GHz Performance Rated la 3.90 GHz 3.7 GB Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, 64-bit ATI Radeon 3100 Graphics Ca titlu state, aceasta va fi suficient pentru a rula Xmen Origins: Wolverine? Aproape că mi-a cumpărat de jocul de azi, dar vreau să fie 100% sigur ca se poate executa o înainte m-am prins. De asemenea, am sa ştie încă o vreme departe, dar credeţi că aceste statistici vor fi suficient de ajuns pentru a rula Resident Evil 5 pentru PC-ul? Am încercat, care poate îl rulaţi web (thats unde mi-am luat stats), şi-l pot rula cele mai multe, dar am observat ca unele stânga 4 morti, nu pot face numai pe minim, si eu cant rula Asasini crez la toate. |
|
| |||
| |||
| acest lucru nu este foarte conectat la ur întrebare, dar mi-ai spus u 2 procesoare se execută în 1 buc? care poate fi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aici e un alt uşor Checker pentru a vedea dacă sistemul va rula un anumit joc http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Cred că a fost destul de scurtă durată. |
|
| |||
| |||
| lol 2 Processor de la 1 procesor socket. |
|
| |||
| |||
| Mă aştept ca ar fi posibil, cu un fel de adaptor dublu până fiecare PIN sau ceva, dar ar fi masiv, şoferii ar fi un coşmar şi performanţa creşte, probabil, nici măcar nu merită. |
|
| |||
| |||
| Să nu mai vorbim de ansamblu a BIOS-ului şi sistem de operare ar trebui să fie scris pentru noi kernell / memorie / procesor interfaţă. nu ar fi meritat la toate - plus acest lucru nu ar fi foarte economice. |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc pentru răspuns 4d |
|
| |||
| |||
| Nu vă faceţi griji colega |
|
| |||
| |||
| Dacă te uiţi la el spec. - el se execută un AMD Turion X2 Dual Core, nu două cpu `s pe un bord baieti
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
![]() |
|
| Marcaje |