![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, môj špecifikácie sú nasledujúce: 2 procesory beží - AMD Turion (tm) X2 Dvou-Core Mobile RM-70 2,00 GHz Výkon Menovitý na 3,90 GHz 3,7 GB Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, 64-bit ATI Radeon 3100 Graphics Ako názov hovorí, bude to stačiť spustiť xmen Počátky: Wolverine? Skoro som kúpil hru dnes ale chcem byť 100% istý, že môžem bežať, ako som si to. Tiež som vedel, zatiaľ čo jeho stále ešte ďaleko, ale myslíš, že tie štatistiky budú dostatočné dost spustit Resident Evil 5 na PC? Snažil som sa, že si môžete spustiť webovej stránky (to je, kde som štatistiky), a je možné spúšťať väčšinu, ale som si všimol, niektorí, ako Vľavo 4 mŕtvi, nemôžem robiť len na minimum, a já dotírat Beh Assassins Creed vôbec. |
|
| |||
| |||
| Naozaj to nie je pripojený k ur otázka ale jsi povedal u beží 2 procesory na 1 PC? že môže byť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Tu je ďalší ľahké kontroly s cieľom zistiť, či váš systém bude prevádzkovať niektoré hry http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Myslím, že to bolo docela krátky-žíl. |
|
| |||
| |||
| lol 2 Procesor je na 1 CPU socket. |
|
| |||
| |||
| Očakávam, že by bolo možné s nejakou adaptér zdvojnásobenie každý pin alebo tak niečo, ale to by bolo masívne, vodiči by byť nočnou morou a výkonnostný nárast asi ani za to. |
|
| |||
| |||
| Nehovoriac o celej BIOS a operačný systém by musel byť opäť napísaný pre nové kernell / pamäte / CPU rozhranie. by stálo za to, že na všetky - a to by nemalo byť veľmi hospodárne. |
|
| |||
| |||
| vďaka za odpoveď 4d |
|
| |||
| |||
| Bez obáv mate |
|
| |||
| |||
| Ak sa pozriete na jeho parametre - je vedenie AMD Turion X2 Duální Core, ne dvoch oddelených cpu `s chlapcami na jednej doske
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |