![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, моје наочаре су како слиједи: 2 процесора трчање - АМД Турион (тм) Кс2 Дуал-Цоре Мобиле РМ-70 2,00 ГХз Перформанце оцијењене на 3,90 ГХз 3,7 ГБ Мицрософт Уиндоус Виста Хоме Премиум издање, 64-битни АТИ Радеон 3100 графика Као што је више држава, ово ће бити довољно за покретање Ксмен Поријекло: уолверине? Скоро сам купио игра данас али ја желим да буде 100% сигуран да могу покренути пре него што сам га добијете. Такође, зна ли још неко време његове далеко, али да ли ви мислити они статистика ће бити довољна за покретање Ресидент Евил 5 за ПЦ? Покушао сам да можете покренути уеб страницу (на којој сам добио тај мој статистика), а може изводити највише, али сам приметио неке попут лево 4 мртва, не могу да раде само на минимум, па ЈА лицемјерје трчање Ассассинс веровање у све. |
|
| |||
| |||
| То заправо и није повезан са ур питање, али си рекао у приказују 2 процесора у 1 ПЦ? који се мо? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хере `с другом лако провјерник видети ако ваш систем ће се покренути одређену игру хттп://ууу.сыстемрекуирементслаб.цом/реферрер/сртест
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Мислим да је релативно кратког века. |
|
| |||
| |||
| лол 2 Процессор ЦПУ-а на 1 утичница. |
|
| |||
| |||
| Очекујем да ће то бити могуће уз некакав адаптер дублирање сваки пин или нешто, али било би масиван, возачи ће бити ноћна мора и повећати ефикасност вероватно ни не исплати. |
|
| |||
| |||
| Да не спомињем цео БИОС и ОС ће морати бити поново написана за нови кернелл / меморија / ЦПУ интерфаце. не би се уопште исплати - плус то нецхе бити врло економично. |
|
| |||
| |||
| хвала за одговор 4Д |
|
| |||
| |||
| Без бриге другарица |
|
| |||
| |||
| Ако погледате његову спец - он је покренут један АМД Турион Кс2 Дуал Цоре, а не два одвојена ЦПУ `е на једном броду момци
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Желиш моје П4 520 руковати једна оверцлоцк? | НатханНП | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 12. јуна 2009 02:11 |
| Како се носити са новоизграђене ПЦ? | сунныатсцот | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 22 јануар 2009 12:28 |
| Хоће ли моје псу руковати новим катарка | робина80 | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 1 децембар 2008 14:23 |
| Порекло. | алекс | Офф Топиц Дисцуссион | 11 | 15 јануар 2008 23:57 |
| Може ли моја звучну ручка 5,1 сурроунд? | јиммы_фоулер | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 14 | 9 аугуст 2007 15:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |