![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hitap tüm benim özellikleri şunlardır: 2 işlemci çalıştıran - AMD Turion (tm) X2 Çift-Çekirdekli Mobil RM-70 2,00 GHz Performans at 3,90 GHz Rated 3,7 GB Microsoft Windows Vista Home Premium Edition 64-bit ATI Radeon 3100 Grafikler Gibi başlık devletler, bu yeterli Xmen Origins çalıştırmak olacaktır: Wolverine? Neredeyse bugün oyunu aldım ama 100% önce anladım bunu çalıştırabilirsiniz emin olmak istiyorum. Ayrıca, ben hala bir süre uzakta ama bu durum yeterince PC Resident Evil 5 çalıştırmak için yeterli olacak mı bilir? Ben bunu web sitesi (şu nereye istatistikleri var) çalıştırabilirsiniz denedim, ve bu sayede çalıştırabilirsiniz, ancak bazı gibi fark 4 ölü sola, sadece az üzerinde yapabilirim, ben hiç Assassins Creed çalıştırmak cant. |
|
| |||
| |||
| Bu gerçekten soru UR bağlı değil ama u 1 adet 2 işlemci çalıştıran söyledi mi? olabilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İşte `Eğer sistem belli bir oyun çalışır görmek için başka kolay kontrolü var http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Ben oldukça kısa ömürlü oldu. Benim Sistemi: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| lol 2 İşlemci's 1 işlemci soketi üzerinde. |
|
| |||
| |||
| Ben mümkün olacağını, adaptör bir tür her bir iğne ya da en fazla iki kat ile bekliyoruz, ancak büyük olurdu, sürücüler bir kabus ve performansını artırmak ihtimalle bile olabilir buna değer. |
|
| |||
| |||
| Not BIOS ve işletim sisteminin tüm belirtmeyi için yeniden yeni kernell için yazılı olurdu / hafıza / CPU arabirimi. Değer tüm - artı bu ekonomik olmaz olmaz. |
|
| |||
| |||
| Yanıt 4d için teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Endişeye gerek yok dostum |
|
| |||
| |||
| Eğer onun Spec - o bir AMD Turion X2 Çift Çekirdekli değil, iki ayrı işlemci çalıştıran bak `bir tahta çocuklar var
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |