![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, моє специфікації такі: 2 процесорів, що працюють - AMD Turion (TM) X2 Dual-Core Mobile RM-70 2,00 ГГц продуктивність Rated на 3,90 ГГц 3,7 Гб Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, 64-бітна ATI Radeon 3100 графіка Як видно з назви держави, це буде досить для запуску Xmen Origins: Wolverine? Я ледве не купили гру, але сьогодні я хочу бути на 100% впевнений, що можу запустити його, перш ніж отримати її. Крім того, я її ще не знає, перебуваючи далеко, але ви думаєте, що ці статистика буде достатнім, щоб запустити Resident Evil 5 на PC? Я намагався що ви можете запустити веб-сайт (Thats, де я отримав мою статистику), і його можна запускати більшість, але я помітив, як Left 4 Dead, я можу зробити тільки по мінімуму, і я нахиляє запустити Assassins Creed на всіх. |
|
| |||
| |||
| це насправді не пов'язаний з питанням Ура, але ти казала U працюють 2 в 1 PC? що може бути? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Here `S ще один простий перевірки, щоб побачити, якщо ваша система буде працювати певна гра http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я думаю, вона була досить недовгою. |
|
| |||
| |||
| LOL 2 процесора на 1 сокета процесора. |
|
| |||
| |||
| Я сподіваюся, це буде можливо, з якою адаптер подвоїти кожну шпильки або щось, але він буде масовим, водіям буде кошмар, і приріст продуктивності, ймовірно, навіть не стоїть. |
|
| |||
| |||
| Не кажучи вже про всю BIOS і ОС повинні бути повторно написана для нового Кернелл / Memory / CPU Interface. Не варто було б його взагалі - плюс це буде не дуже економічним. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ 4D |
|
| |||
| |||
| Не турбуйтеся Mate |
|
| |||
| |||
| Якщо ви подивитеся на його специфікацію - він працює AMD Turion X2 Dual-Core, а не дві окремі процесори на одному борту хлопці
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Б. моя ручка P4 520 розгін? | NathanNP | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 12 червня 2009 02:11 |
| Як поводитися з новим комп'ютером? | sunnyatscot | Генеральний обладнання чат | 5 | 22 січня 2009 12:28 |
| Чи буде мій БП працювати з новими Ріг | robina80 | Справа & блоки живлення | 2 | 1 грудня 2008 14:23 |
| Origins. | Alex | Off Topic Discussion | 11 | 15 січня 2008 23:57 |
| Чи може моя звукова карта ручкою 5.1? | jimmy_fowler | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 14 | 9 серпня 2007 15:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |