![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ОК, така ми ps2 използвани за щепсела в моя основна телевизор чрез DVD плеър обаче, тъй като получаването на нови DVD плеър и не може повече да го да работи за телевизията. Аз тук доброто на играта, но не може да изглежда да получи никакви изображения по всички канали или Av настройки всякакви идеи за това какво трябва да направя, за да оправите този проблем PS Съжалявам, ако това е лошо място да публикувате |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете ли да ми не просто поставете го в секунда Скарт гнездо на телевизора и после натиснете бутона на телевизора за контрол, който ви позволява да мине през всички различни артикули в телевизора?
|
| |||
| |||
| Тя би могла да бъде Scart, ако си с помощта на един защото използва знака на всички цветни жици в Скарт, а след това включете Scart в задната част на телевизора, DVD-та с един и същ понякога дават Scart или всички те scarts добър втиквам .
__________________ <Всички изображения трябва да бъде не по-големи, отколкото 350x75px. > |