![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok aşa mi PS2 utilizat pentru a conecta la mine în principal de televiziune prin intermediul DVD player cu toate acestea, deoarece obtinerea unui nou DVD player i nu mai poate face să funcţioneze la TV. i aici de sunet de la joc, dar se pare că nu se poate pentru a obţine imagini de pe orice canale sau av setările orice idei cu privire la ceea ce am nevoie pentru a face pentru a rezolva această problemă PS Îmi pare rău, dacă acest lucru este greşit în loc de a posta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poţi să nu doar plug-o în cea de-a doua Scart priză la televizor şi apoi apăsaţi pe butonul de pe TV de control care vă permite să treceţi prin toate intrările în diferite TV?
|
| |||
| |||
| Ar putea fi scart, dacă te folosind o cauza am folosit pentru a conecta toate fire colorate în scart apoi conectaţi la scart în partea din spate a TV, DVD-uri cu acelaşi uneori da scart sau toate de tine scarts o împinge în .
__________________ <Orice imagini nu trebuie să fie mai mare decât 350x75px. > |