![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, моя PS2 використані для підключення до моєї головної телебачення за допомогою DVD-плеєр Проте після одержання нового DVD Player я вже не може змусити його працювати на ТБ. Я тут звуки з гри, але не можуть позбутися будь-яке зображення на будь-яких каналах або AV Настройки будь-які ідеї щодо того, що мені потрібно зробити, щоб виправити цю проблему PS Вибач, якщо це неправильне місце для пост |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Невже ви не можете просто підключити його до другого Socket Scart по телевізору і потім натисніть на кнопку телевізійного контролю, яка дозволяє пройти через усі можливі входи в телевізор?
|
| |||
| |||
| Це може бути SCART, якщо я використовуючи одну причину я використовував, щоб підключити всі кольорові дроти в SCART, а потім підключити SCART на задній панелі телевізора, те ж саме з DVDs іноді дають SCART чи все Я. роз'ємів СЬКАРТ хороший поштовх у .
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |