![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро puchased тази игра и я инсталирана на моя компютър наред. Все пак аз кликнете върху играта и да започнете да играете един прозорец. Оказва се бели и след това нищо не се случва. Тогава задачата ми мениджър ми каза, играта не е отговор. Има ли някой има някакви идеи защо аз съм в състояние да играе на играта? Наздравици! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На първо място, деинсталиране на игра и опитайте по-чиста инсталация. Какви са вашите система очила?
|
| |||
| |||
| Опитах се да деинсталирате игра и излязоха със съобщение поговорка - "unvise32.exe на точките", че това се отнася за къс е бил променен или премахнат. Близко мач в размер, по дата и тип - C: \ Program Files \ system32 \ ftpupd.exe. Желаете ли да се точка за тази цел? " Тогава тя ме пита дали искам да го поправим или да го изтриете? Аз не са се променили нещо, което направих беше всички се опитват да играят играта. Звучи глупаво, но как мога да разбера какъв е моят компютър очила са? Им не съм сигурен как да ги разберете. |