![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem puchased tuto hru a je instalován na počítači v pořádku. Nicméně jsem klikněte na hru začít hrát a okno. Je zbělá a pak se nic nestane. Pak mi správce úloh mi říká, že hra neodpovídá. Má někdo nějaké nápady, proč jsem nemohl hrát hry? Na zdraví! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za prvé, odinstalujte hru a zkusit čistou instalaci. Jaké jsou vaše systémové specifikace?
|
| |||
| |||
| Pokusil jsem se odinstalovat hru a přišel s poselstvi rčení - "položka 'unvise32.exe', že tento zástupce odkazuje byl změněn nebo odstraněn. Nejbližší zápas na velikost, datum a typ: - C: \ WINDOWS \ system32 \ ftpupd.exe. Přejete si, aby místo tohoto cíle? " Pak se mě ptá, zda chci opravit, nebo smazat? Nemám nic změnit všechno, co jsem dělal, se snaží hrát hru. Zní to hloupě, ale jak mám vědět, co má počítač specifikace jsou? Im ne jistý, jak najít je. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Časování RAM - 8GB z GEIL Black Dragon RAM - 5-5-5-15 a 4-4-4-12 | Razer | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 17. května 2009 05:32 |
| Dragon Kompiluje je stejný jako v reklamě na Be? | Zátor | Obecné Hardware Chat | 1 | 14. února 2009 15:47 |
| Dragon NaturallySpeaking9 (nahrazení) | pest79456 | Obecné Software Chat | 3 | 17. listopadu 2008 17:48 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 9. Únor 2008 20:11 |
| Geil Black Dragon paměti | fALUKA | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 14. leden 2008 02:35 |
| Thread Nástroje | |
| |