μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Μπορείτε να βοηθήσετε με το Σπασμένο Ξίφος - Η Κοιμωμένη Δράκος;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Οκτωβρίου 2007, 09:27
Νέο Μέλος Ομάδα

I puchased πρόσφατα αυτό το παιχνίδι και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή μου εντάξει. Ωστόσο εγώ κλικ επάνω το παιχνίδι να αρχίσει να παίζει και να εμφανιστεί ένα πλαίσιο. Αποδεικνύεται λευκό και στη συνέχεια, δεν συμβαίνει τίποτα. Ο τότε διευθυντής της καθήκον μου μου λέει πως το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται. Έχει κανείς πήρα κάποιες ιδέες γιατί είμαι σε θέση να παίξει το παιχνίδι; Εις υγεία!
Old 7 Οκτωβρίου 2007, 09:40
Ομάδα Δωρητών

Πρώτον, απεγκαταστήσετε το παιχνίδι και προσπαθήστε να κάνετε καθαρή εγκατάσταση.

Ποιες είναι οι προδιαγραφές του συστήματός σας;

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 7 Οκτωβρίου 2007, 10:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Προσπάθησα να απεγκαταστήσετε το παιχνίδι και αυτό ήρθε με ένα μήνυμα που λέει - "unvise32.exe Η θέση« 'ότι αυτή η συντόμευση αναφέρεται σε έχει αλλάξει ή αφαιρεθεί. Κοντινότερη ταιριάζει με το μέγεθος, την ημερομηνία και τον τύπο είναι: - C: \ WINDOWS \ system32 \ ftpupd.exe. Θέλετε να το σημείο σε αυτό το στόχο; " Στη συνέχεια, με ρωτά αν θέλω να το διορθώσω ή να το διαγράψετε; Δεν έχω αλλάξει τίποτα όλα όσα έκανε ήταν να προσπαθήσουμε να παίξετε το παιχνίδι. Ακούγεται ανόητο, αλλά πώς μπορώ να ξέρω ποιες είναι οι προδιαγραφές του υπολογιστή μου; Im δεν είστε σίγουροι πώς να τα ανακαλύψετε.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.