![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| I puchased πρόσφατα αυτό το παιχνίδι και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή μου εντάξει. Ωστόσο εγώ κλικ επάνω το παιχνίδι να αρχίσει να παίζει και να εμφανιστεί ένα πλαίσιο. Αποδεικνύεται λευκό και στη συνέχεια, δεν συμβαίνει τίποτα. Ο τότε διευθυντής της καθήκον μου μου λέει πως το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται. Έχει κανείς πήρα κάποιες ιδέες γιατί είμαι σε θέση να παίξει το παιχνίδι; Εις υγεία! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρώτον, απεγκαταστήσετε το παιχνίδι και προσπαθήστε να κάνετε καθαρή εγκατάσταση. Ποιες είναι οι προδιαγραφές του συστήματός σας;
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα να απεγκαταστήσετε το παιχνίδι και αυτό ήρθε με ένα μήνυμα που λέει - "unvise32.exe Η θέση« 'ότι αυτή η συντόμευση αναφέρεται σε έχει αλλάξει ή αφαιρεθεί. Κοντινότερη ταιριάζει με το μέγεθος, την ημερομηνία και τον τύπο είναι: - C: \ WINDOWS \ system32 \ ftpupd.exe. Θέλετε να το σημείο σε αυτό το στόχο; " Στη συνέχεια, με ρωτά αν θέλω να το διορθώσω ή να το διαγράψετε; Δεν έχω αλλάξει τίποτα όλα όσα έκανε ήταν να προσπαθήσουμε να παίξετε το παιχνίδι. Ακούγεται ανόητο, αλλά πώς μπορώ να ξέρω ποιες είναι οι προδιαγραφές του υπολογιστή μου; Im δεν είστε σίγουροι πώς να τα ανακαλύψετε. |