![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nedavno sam puchased ovu igru i Installer na moj računalo u redu. Ipak sam kliknite na igru početi igrati i pojavit će se okvir. Ispostavlja bijelo i onda ništa se ne događa. Onda moj zadaća voditelj govori mi igra ne reagira. Je bilo tko je dobio bilo koji ideja zašto sam u mogućnosti da igraju igru? Živjeli!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Prvo, de-instalirati igru i pokušati čist uvesti koga u službu.
Koje su vaše naočale sustav?
|
|
|
|||
|
|||
|
JA pokušao to de-instalirati igru i da je došao gore sa zabrljati kazivanje - "predmet" unvise32.exe 'da se ovo odnosi na prečac je promijenjen ili uklonjen. Najbliža odgovaraju na određena mjera, datum i tip je: - C: \ WINDOWS \ system32 \ ftpupd.exe. Želite li da pokazuje na taj cilj? " Onda ona mene pita da li želim to popraviti ili izbrisati? Nisam ništa promijenio sve nisam bio pokušati odigrati igru. To zvuci glup ali kako mogu znati što moj računalo naočale su? Im ne siguran kako ih otkriti.
|