![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég puchased ezt a játékot, és ez beiktatott-ra számítógépem rendben. Azonban rákattintok a játékot elkezdeni játszani és egy doboz jelenik meg. Kiderült, fehér, majd nem történik semmi. Aztán a feladatom igazgató azt mondja, a játék nem válaszol. Van valakinél van valami ötleted, hogy miért nem tudok játszani a játékot? Egészségére! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Először is távolítsa el a játékot, és próbálkozzon egy tiszta telepítést. Mi a rendszer specs?
|
| |||
| |||
| Próbáltam-hoz uninstall a játék, és jött egy üzenet mondás - "A tétel" unvise32.exe ", hogy a parancsikon hivatkozik megváltozott, vagy eltávolították. Legközelebbi mérkőzés méret, dátum és típus: - C: \ WINDOWS \ system32 \ ftpupd.exe. Szeretné, hogy pont erre a cél? " Akkor megkérdezi, hogy szeretném kijavítani vagy törölni? Én nem változott semmit Én csak próbálja játszani a játékot. Úgy hangzik, buta, de honnan tudom, mi az én számítógépes szemüveg van? Im nem biztos abban, hogyan lehet megtalálni őket. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| RAM Timing - 8GB a Geil Black Dragon RAM - 5-5-5-15 vagy 4-4-4-12 | Razer | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 17. május 2009 05:32 |
| Van egy Dragon Build All It's Up Krakkolt lenni? | zator | Általános fémáru Chat | 1 | 14. február 2009 15:47 |
| Dragon NaturallySpeaking9 (Replacement) | pest79456 | General Chat szoftver | 3 | 17. november 2008 17:48 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 9. február 2008 20:11 |
| Geil Black Dragon memória | FalukĂ | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 14. január 2008 02:35 |
| Téma eszközök | |
| |